Programma Zeewelpen

Beste zeewelpenouder(s)/voogd,

We zijn al weer aangekomen aan onze tweede scheepsklok. Hopelijk vonden jullie kindjes het al leuk tot nu toe, maar het kan enkel nog leuker worden!

Er zijn nog werken aan onze lokalen waarbij wij vragen om nog goed te kijken naar alle locaties, tijdstippen en datums.

Bij vragen kunt u terecht bij Raksha (Amber Magy) op het nummer 0498 33 56 24 of andere leiding die u kunt vinden in het begin van deze scheepsklok.

De zeewelpenleiding wilt jullie hierbij ook alvast een prettig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar wensen.

Met veel knuffels, liefde en groetjes

Akela, King Louis, Mor, Rikki-Tikki-Tavi, Chil, Mowgli, Bagheera en Raksha 💖

Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 november – Megazotsupertof  zeewelpen weekend!!!

YESSSS, het is eindelijk zo ver! Wij gaan op weekend met de zeewelpen. Zijn jullie klaar voor een machtig weekend? Bagheera, Chikai, King Louis, Mor, Chil, Raksha, Mowgli, Akela, Baloe en Rikki-Tikki-Tavi hopen dat jij van de partij bent en klaar bent om je wolfje te behalen. Vergeet zeker het nodige materiaal  (zie info brief) en je goed humeur niet.

Zondag 3 december – Sinterklaas

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…. Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest want we krijgen hoog bezoek vandaag! De Sint komt samen met zijn pieten helemaal vanuit Spanje om jullie een bezoekje te brengen. We verzamelen aan het lokaal om 14u en om 17u is Sinterklaas terug naar Spanje!

Zondag 10 december: schaatsen

Vandaag gaan we op het water. Maar huh? Het is zo koud? Jaja, bevroren water! Want we gaan schaatsen! Oef, even onnodige paniek 😉 Kan je niet schaatsen? Geen reden voor paniek want jullie leiding leert het jullie graag!

• Hoe laat? Van 13u30 tot 17u00
  • Waar? Aan het lokaal
  • Wat heb je nodig? €5, handschoentjes en lieve ouders die ons om 13u30 willen voeren en om 16u30 terug willen komen halen!

Zondag 17 december: Het grote kerstmanspel

HO-HO-HO Merry Bijna Christmas! Het is koud buiten maar met de feestdagen in zicht krijgen wij toch wel al een warmer gevoel. Om jullie helemaal in de kerstsfeer te brengen spelen we vandaag het grote kerstmanspel.

Zondag 24: geen scouts kerstavond

Vandaag is er geen scouts want het is kerstavond. Geniet maar allemaal van het lekkere eten en de vele cadeautjes! Jullie leiding wenst jullie alvast een vrolijk kerstfeest!

Donderdag 28 december: kerstfeestje

Nadat jullie kerst hebben gevierd met jullie familie wordt het tijd voor een tweede feestje met jullie scoutsfamilie. Wie zal het leukste cadeautje krijgen? Welke kerstmaaltijd zullen we deze keer voorgeschoteld krijgen? Vanavond kom je het allemaal te weten op ons kerstfeestje!

• Hoe laat? Van 19u00 tot 22u00
  • Waar? Aan onze basis
  • Wat heb je nodig? €2, een cadeautje van €5 en je mag je chic kleden.

Zondag 31 december geen scouts oudejaar

Hoh, wat is dat toch met al die feestdagen op een zondag! Weer geen scouts voor jullie vandaag want het is oudejaar! Wij wensen jullie veel kinderchampagne en een goede gezondheid toe, tot volgend jaar!

Zondag 7 januari: het goede voornemenspel

2018! Wat wilt dit zeggen? Tijd voor een nieuw begin en nieuwe voornemens. Wat wil jij beter doen dit jaar? Kom het allemaal te weten tijdens het goede voornemenspel!

Zondag 14 januari: Koken

Het is tijd om eens jullie kookkunsten en talenten boven te halen want vandaag gaan we koken. Wat we precies gaan maken is nog een verrassing maar we kunnen wel al één ding beloven… Het zal lekker zijn! (Duh, want we gaan het zelf maken!)

• Hoe laat? Van 13u30 tot 17u00
  • Waar? Aan het lokaal
  • Wat heb je nodig? Je fiets en €2.

Zondag 21 januari: Het voel je slim spel

Hoe slim ben ik? Hoe slim ben jij? Hoe slim zijn wij? Ben ik slimmer dan jou of ben jij slimmer dan mij? Vandaag komen we het allemaal te weten.

• Waar? Aan het lokaal
  • Wat heb je nodig? Je intelligentie en goed humeur.

Zondag 28 januari: Gezelschapsspelletjes

Vandaag doen we het eens rustig aan en spelen we gezelschapsspelletjes. Van Monopoly tot Mens erger je niet we gaan het vandaag allemaal zien.

• Waar? Aan het lokaal
  • Wat heb je nodig? Gezelschapsspelletjes (Best je naam op schrijven)

Zondag 4 februari: Carnavalsfeestje

Volgende week is het eindelijk carnaval, een tijd waar er velen achter gewacht hebben. Omdat jullie leiding nu al veel carnavalskriebels hebben en echt geen weekje meer kunnen wachten krijgen we vandaag al een voorproefje… Een carnavalsfeestje!!!!! YESSSSSSS

• Wat heb je nodig? Verkleedkledij

Zondag 11: geen scouts carnaval

Vandaag is het eindelijk zover, carnaval in Heist! Vandaag is er geen scouts maar je kan je leiding wel verkleed terugvinden! Herken jij ons?

Vrijdag 16 februari: Valentijnfilm avond

Twee dagen geleden was het Valentijn, de dag van de liefde. Jullie leiding voelt zicht dus heel romantisch! Vanavond gaan we dus allemaal samen gezellig een filmavondje doen en lekker dicht bij elkaar kruipen, yeeeeey!

• Hoe laat? Van 19u00 tot 22u00
  • Waar? Aan het lokaal
  • Wat heb je nodig? Kussen/slaapzak en films (Best met je naam op geschreven)

Zondag 25 februari: geen scouts kampvoorbereiding

Vandaag is er geen scouts want jullie leiding is namelijk op kampvoorbereiding. Nog 146 dagen en het is weer zover!

Zondag 4 maart: Het grote verjaardagsspel

Er is er één jarig, hoera, hoera … Maar wie? Iedereen! Vandaag gaan wij met een spel iedereen z’n verjaardag vieren! Is jullie leiding helemaal gek geworden? JA DAT ZIJN WE! Alvast een gelukkige verjaardag 😊