Programma Zeewelpen

Programma ZW

Dag lieve zeelwelpen, er staat voor jullie weer een scoutsjaar vol met verassingen, plezier en toffe activiteiten gepland.

Jullie toffe leidersgroep zal er elke zondag staan om jullie met veel enthousiasme  leiding te geven. Hopelijk hebben jullie even zin als ons, om het scoutsjaar te beginnen. Wij kijken al uit naar het nieuwe scoutsjaar!

5 september: Startdag

Joepie! Vandaag is het eindelijk terug scouts. Hopelijk hebben jullie een beetje kunnen genieten van jullie vakantie en het mooie weer, en hebben jullie ons niet te hard gemist. Wij zijn alvast zeer blij jullie terug te mogen zien en samen spelletjes te spelen. We spreken vandaag af om 10u aan het lokaal met lunchpakket en voldoende drinken. Vergeet ook zeker je regenjas niet in je zak te steken. Rond 17u zit deze topdag er helaas alweer op. tot zondag schatjes.

12 september: Roeien

Vandaag gaan we zoals een echte scout het water op. Inderdaad, we gaan roeien. Voor sommige van jullie is dit de eerste keer, maar wees gerust alles komt goed. We spreken af aan het lokaal tegen 13u30 met de fiets. Vergeet geen reservekleding en reserve schoenen mee te nemen. Ook een drinkfles met water is zeker een aanrader. Tegen 17u zullen we terug aan het lokaal staan. Tot dan roeiertjes.

19 september: Zeebrugse battle

Ola welpjes. Hopelijk zijn jullie al wat bekomen van het zware roeien want vandaag zullen we onze mooie wereldstad ZEEBRUGGE wat gaan verkennen. We spreken af om 14u aan het lokaal en zullen eens kijken wie al goed de weg kent in ons dorp. Om 17u zit deze topdag er jammer genoeg alweer op. Tot zondag Zeewelpjes.

26 september: So you think you can dance

Dag top dansers! Schud jullie spieren maar eens goed los want vandaag kijken we wat voor top dansers we in de groep hebben zitten. We spreken om 14u af aan het lokaal om erop los te dansen. Doe dus maar allemaal jullie beste dansschoentjes aan en neem een drinkfles gevuld met wat lekker water mee. We zullen dansen tot klokslag 17u. tot dans 😉

3 oktober: Picasso namiddag

Vandaag zullen we met z’n allen wat mooie knutselwerkjes maken om de BBQ een nog gezelligere uitstraling te geven. We spreken af om 14u aan het lokaal en zullen knutselen tot 17u. Naast het knutselen oefenen we zeker nog eens ons dansje. Ook krijgen jullie nog wat meer info over wat je met de BBQ allemaal zal nodig hebben. Tot dan kleine kunstenaars.

10 oktober: het grote blinden spel

Heb jij je al eens afgevraagd hoe het is om blind te zijn? Vandaag gaan dit ontdekken en vertrekken we op avontuur maar met een blinddoek aan. Kan jou groepje de opdrachten blindelings uitvoeren of niet. We spreken af om 14u aan het lokaal en om 17u is d activiteit gedaan. Neem zeker jullie das en gevulde drinkfles mee. Tot dan avontuurlijke blinde zeewelpjes.

17 oktober: Het is rond en je kan er alles mee doen namiddag.

Nadat we vorige week lekker gesmuld hebben. Gaan we vandaag lekker wat sportief doen. We zullen vandaag allerlei toffe en intensieve bal spelletjes spelen. Vergeet dus zeker jullie drinkfles mee te nemen. We spreken af tegen 14u aan het lokaal en zullen uit gesport zijn tegen 17u. Tot dan sportieve zeewelpen.

22 oktober: dag/nacht van de jeugdbeweging.

Vandaag is het terug zo ver dag/nacht van de jeucht beweging. Er zal er geen activiteit zijn maar normaal zal er wel iets gepland zijn op jullie school. Doe dus vooral jullie perfect uniform aan en wees trots dat je een echt zeescouts bent. Geniet van de dag!

24 oktober: klassieke scouts spelletjes.

We gaan vandaag eens kijken of jullie nog veel scouts spelletjes kunnen spelen. Hiervoor spreken we af om 14u aan het lokaal tegen 17u zal de activiteit afgelopen zijn. We raden aan om toch zeker weer jullie drinkfles mee te nemen. Scoutsgroet jullie lieve leiding.

31 oktober: halloween

BOE !!! hopelijk zijn jullie niet te hard verschoten want vanavond zullen we lekker griezelen. trek maar jullie griezelende kleren aan voor vanavond. Jullie worden verwacht om 19u aan het lokaal.

7 november: jaarlijkse truffelverkoop

Dit jaar gaan we opniew onze lekker truffels verkopen deur aan deur. haal dus maar jullie beste verkoop skills boven want het wordt weer een top verkoop dag.We spreken om 10u af en tegen 17u is de toffe verkoopdag afgelopen. tot dan Zeewelpjes.

14 november: grote één tegen allen battle

We zullen eens kijken waar jullie vandaag allemaal super goed in zijn. We battlen allemaal tegen de leiders. Het wordt dus een zeer spannende dag vandaag. We spreken om 14u af aan het lokaal. Vergeet zeker jullie drinkfles niet mee te nemen. om 17u zal deze battle afgelopen zijn en weten we wie de beste is. tot dan groetjes jullie leiding.

19-20-21 november: cluedo weekend

Joepie!!!! eindlijk weekend. De brief met info hebben jullie al ontvangen hoplijk zijn we met veel aanwezig.We kijken er al naar uit om samen een onvergetelijke tijd te hebben. tot op weekend!

28 november: smokkelspel

Vandaag gaan we smikkel smekkel smokkelen. Haal maar jullie droefste streken uit da kast tijdens het spel. We spreken af om 14u aan het lokaal met een gevulde drink fles. We zien jullie zondag.

5 december: Sinterklaas

Hij komt hij komt die lieve goede sint.. hopelijk zijn jullie dit jaar wat braaf geweest want de sint is terug in het land. doe goed heilig man kon voor ons een dagje vroeger vertrekken omdat hij vorig zeer tevreden was van ons. we spreken af om 14u aan het lokaal vergeet zeker jullie schoenen niet aan te doen die voor de kachel staan. om 17u zal de sint terug vertrekken voor nog meer lieve kindjes een zakje snoep te geven. Tot zondag brave Zeewelpjes.