Programma Zeewelpen

Beste zeewelpenouder(s),

We zijn al weer aangekomen aan onze derde en laatste scheepsklok. Hopelijk vonden jullie kindjes het al leuk tot nu toe, maar het kan enkel nog leuker worden!

Er zijn nog werken aan onze lokalen waarbij wij vragen om nog goed te kijken naar alle locaties, tijdstippen en datums.

Bij vragen kunt u terecht bij Raksha (Amber Magy) op het nummer 0498 33 56 24 of andere leiding die u kunt vinden in het begin van deze scheepsklok.

Wij kijken ook al volop uit naar ons kamp van 21 juli tot 31 juli. Hopelijk gaan jullie allemaal mee!!

Met veel knuffels, liefde en groetjes

Akela, King Louis, Mor, Rikki-Tikki-Tavi, Chil, Mowgli, Bagheera en Raksha 💖

Zondag 25 februari: geen scouts kampvoorbereiding

Vandaag is er geen scouts want jullie leiding is namelijk op kampvoorbereiding. Nog 146 dagen en het is weer zover!

Zondag 4 maart: Het grote verjaardagsspel

Er is er één jarig, hoera, hoera … Maar wie? Iedereen! Vandaag gaan wij met een spel iedereen z’n verjaardag vieren! Is jullie leiding helemaal gek geworden? JA DAT ZIJN WE! Alvast een gelukkige verjaardag 😊

• Hoe laat? Van 14u00 tot 17u00
  • Waar? Aan het lokaal
  • Wat heb je nodig? Goed humeur

Zondag 11 maart – Het krrrkrrrkrrr-spel

Wuk zeg je? Slichte verbinding…. krrr krrr… Kzitn in een tunnel. Kom naar het lokaal, want daar hebben we betere verbinding. Tot dan! over.

Zondag 18 maart – Patserspel

Wolah broer! Gij weet dees wordt een leuke activiteit. Bereid je voor op het smokkelspel want de popo’s zoeken jullie! Ewa peace out #patsergedrag

Zondag 25 maart – Spaghettimiddag

Wat eten we vandaag? SPAGHETTI SPAGHETTI SPAGHETTI!

Wat eten we zo graag? SPAGHETTI SPAGHETTI SPAGHETTI!

Woensdag 4 april – Verrassingsdag

Weet je wat we doen vandaag? We zeggen het lekker niet! We houden het geheim!

Zondag 15 april – Paaseispel

Bing bong beieren, de klokken leggen eieren. Bing bong bel, dit wordt een fantastisch spel. Hopelijk hebben de paasklokken veel eitjes gebracht. Vandaag gaan we de eieren wat meer bestuderen.

• Mee nemen: Vuile kleren

Vrijdag 20 april – Schemerspel

Een tocht door het donker tididididiiii. We zijn toch niet bang tididididiiii, We hebben een zaklamp bij tididididiiii en dat maakt ons blij tididididiiiiiiiii. Hopelijk ben jij niet bang in het donker en ben je een echte nachtraaf.

• Uur: 20:00 – 22u00

Zondag 29 april – geen activiteit

De leiding is op dropping. Helaaaaas zullen jullie ons 1 weekje moeten missen! 😦 Wij missen jullie ook.

Zaterdag 5 mei – Speelstraat

De jaarlijkse speelstraat is eindelijk weer aangebroken. Iedereen is welkom! Breng zeker al je vriendjes mee.

Zondag 13 mei – Roeien

Roeien, roeien trek aan die riemen dan gaan we vooruit. Roeien, roeien, roeien want wij varen uit.

• Uur: 13:30 – 17:00
  • Locatie: om 13.30u aan het lokaal om dan samen naar de basis te fietsen.
  • Mee te nemen: Verse kledij, reserve schoenen, handdoek en je fiets.

Zondag 20 mei Pinkjesspel

Wees maar goed bij de pinken want we gaan je reactie testen. Hoe goed is jouw reactievermogen? Dat zullen we deze namiddag ondervinden.

27 mei – Duinenspel

Springen, rollen, duiken, …. vandaag spelen we stratego. Doe maar jullie loopschoenen aan! Be prepared!

• Uur: 13:30 – 17:00
  • Locatie: om 13.30u aan het lokaal om dan samen naar de duinen te fietsen.
  • Mee te nemen: Zonnecrème, fiets en een goed humeur! 🙂