Programma Zeewelpen

Hallo, hallo, halloooo!! Welkom bij de zeewelpen. Het nieuwe scoutsjaar gaat van start en daarbij ook het nieuwe boekje. In dit boekje kan je de activiteiten lezen van september tot december. Bij vragen kun je altijd de leiding contacteren. Tot op de activiteit!

Zaterdag – Zondag 15-16 september

Liefste zeewelpen. Dit is geen normale startdag. We maken er een heel feestweekend van dus iedereen is welkom 15 en 16 september. De brief is normaal al ontvangen dus jullie zijn allemaal van harte welkom.

Groetjes jullie allerliefste zeewelpenleiding.

Zondag 23 september: Duinenspel

De zomer is net achter de rug maar laten we toch nog eenmaal genieten van het hopelijk lekkere weer en de mooie duinen! Zet je alvast schrap want dit jaar gaan we de strijd aan om onze duinen te beschermen tegen de gruwelijke piraten.

• Hoe laat? Van 13u30 tot 17u00
  • Wat heb je nodig? Een goede fiets

Zondag 30 september: oefenen dansje

Het is terug zover, schudt die beentjes maar los want vandaag oefenen we ons dansje voor de bbq! Hopelijk verloopt dit vlot en kunnen we nog wat balspelletjes spelen! Tot dan!

Zondag 7 oktober: knutselen + harde spelletjes

Voor ieder wat wils vandaag, eerst halen we ons creatieve zelf naar boven om fantastische dingen te knutselen voor onze MEGALEUKE BBQ!!! Om daarna nog eens alles in de strijd te gooien tijdens wat traditionele harde spelletjes!

Tot dan schatjes!

Zaterdag 13 oktober: BBQ

YAAAAAAAAASSSSSSSSSS!!! Het is BBQ! Eet vandaag je buikje maar lekker rond met al de lekkere vleesjes en groentjes. De leiding gaat dat ook doen. Eet smakelijk!

Zondag 14 oktober: geen activiteit

Iedereen heeft gisteren zoooooo veel gegeten dat we een rustdag nodig hebben. Vandaag is er dus geen activiteit.

Vrijdag 19 oktober: Dag van de Jeugdbeweging!!

Het is weer zover! De leukste dag van het jaar is weer aangebroken… Dag van de jeugdbeweging! Vandaag is er geen activiteit maar mag je in uniform naar school gaan.  Toon hoe trots je bent om in de zeescouts te zitten en ga in uniform alles gaan doen wat je normaal doet op deze dag!

Zondag 21 oktober: Een tegen allen!

Vandaag mogen jullie het opnemen tegen jullie leiding! Wie is het beste? Wie gaat er winnen? Kunnen jullie het halen tegen ons? Kom allemaal af en we zullen het zien! De sterksten zullen het overleven, maar wie zal het zijn? Succes!

Woensdag 31 oktober: Halloween

Boooooooh. Halloween is opnieuw aangebroken. Vandaag nemen we deel aan de leuke halloweentocht te Lissewege. Trek dus je engste, leukste halloween kostuum aan om zoveel mogelijk snoepjes te verzamelen. Ter info: waarschijnlijk ouders nodig om te voeren.

• Brief volgt

Zondag 4 november: Cluedo

Heeeeeelllpp!!! Er is iemand vermoord in het lokaal. Wie zou het gedaan hebben? Is het Kaa of is het Tabaqui? Hoe is het slachtoffer vermoord en waarom? Hopelijk ben jij een goede detective en kan je een antwoord vinden op al deze vragen. Tot dan Sherlock.

Zaterdag 10 november: Truffelverkoop

Vandaag is het truffelverkoop. Haal dus maar jullie beste verkooptrucs en schattigste gezichtje boven om veel doosjes te verkopen. Uiteraard is er zoals elk jaar genoeg voor iedereen. Je kan dus ook opnieuw dozen in voorverkoop kopen voor familie en vrienden! Hier krijg je dan een zeer leuke extraatje voor.

• Opgelet! Dit is op een ZATERDAG
  • Wat breng je mee? Lunchpakket
  • Hoe laat? Van 10u tot 17u

Zondag 18 november: Dorpsspel

Vandaag gaan we het dorp onveilig maken. Hiervoor heb je slechts 1 iets zeer belangrijk nodig en dat is je goed humeur. Be prepared!

Vrijdag – zaterdag – zondag 23-24-25 november: Weekend

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HET IS ZO VER!!!!!!!!!!! Vrijdag 23 november vertrekken wij op weekend. Waar we naar toe gaan en wat het thema is wordt voorlopig nog even geheim gehouden. wat we niet geheim houden is dat dit weekend zeer belangrijk is voor alle zeewelpen. Dus hopelijk is iedereen aanwezig en zet hij/zij zijn beste beentje voor! Zondag 25 november zijn wij terug van ons weekend.

• Brief volgt

Zondag 2 december: Gezelschapspelletjes

Door het koude weer buiten kruipen wij voor het eerst in onze nieuw, warme lokalen! Breng dus maar allemaal jullie favoriete spelletjes mee voor een mega leuke, fantastische gezelschapnamiddag.

• Hoe laat? Van 14u00tot 17u00
  • Wat breng je mee? Gezelschapsspelletjes

Zondag 9 december: Sinterklaas

Hij komt, hij komt, de lieve goede sint… Een paar daagjes voor dat hij terug naar Spanje vertrekt maakt Sinterklaas nog even tijd om bij ons langs te komen. Hopelijk is iedereen opnieuw braaf geweest! Anders zal de sint het ons wel vertellen.

• Waar? Aan het lokaal

Hopelijk zien wij jullie op veeeeel activiteiten. Vele kusjes van jullie leiding.

Shere-Khan, Akela, Raksha, Kaa, Hathi, Tabaqui, Bagheera, Mowgli, Mor en Chil. ♥