Programma Zeewelpen

Dit is de laatste scheepsklok voor we aan ons fenomenaal kamp beginnen, het wordt weer wat warmer dus maak jullie klaar om weer op het water te gaan en veel buiten te spelen.

6 maart: Het Jungle Book spel

Als je van beren leren kan, van slimme beren leren kan.

Is dat iets wat je echt proberen moet. Want hoe je profiteren kan, daar weten beren veel meer van

Vandaag spelen we het jungle book spel. Herhaal dus zeker nog maar eens de personages! We spreken af om 14u aan het lokaal en neem zeker jullie drinkfles mee!

13 maart: Een tegen allen

Vandaag spelen we een tegen allen. Dus bereid je maar goed voor om de coolste, leukste opdrachten uit te voeren. We spreken af om 14u aan het lokaal en neem zeker je drinkfles mee.

20 maart: Verstoppertje extreme

In de linker hoek? In de rechter hoek? Nee ook niet! Waar zit iedereen toch? Bereid je maar voor want tijdens dit spel kan je alles verwachten. Een goeie verstopplek is dus heel belangrijk, anders ga je dood! We spreken af om 14u aan het lokaal en neem zeker je drinkfles mee.

27  maart: Knutselen

Volgende week is het Italiaanse avond. Haal jullie creativiteit maar naar boven want wij gaan voor de decoratie zorgen! Schrijf je ook zeker voor de Italiaanse avond. We spreken af om 14u aan het lokaal, neem zeker je innerlijke Picasso mee!

2 april: Kwis-Kwat + Italiaanse avond

Kwis-Kwat de quiz met extra watt! Dit is geen normale quiz. Bij deze quiz slaan al je verwachtingen op hol. Na een hele middag vol quiz-plezier, zijn jullie na de scouts welkom op de Italiaanse avond. Vergeet je dus zeker niet in te schrijven. We spreken af om 14u aan het lokaal.

10 april: Satuja

Jullie leiding is op gouwweekend om andere scoutsen beter te leren kennen. Hierdoor is er vandaag jammer genoeg geen scouts. We kijken al uit naar volgende week!

17 april: Roeien

Hopelijk schijnt de zon vandaag, want we gaan roeien. Haal jullie roeikunsten maar terug naar boven. We spreken af om 13u30 aan het lokaal met de fiets. Neem zeker een handdoek, reserve kleren en schoenen mee die nat mogen worden.

24 april: Zandspelletjes

Laat de zon in je hart, ze schijnt toch voor iedereen.

Vandaag gaan we spelletjes op het strand spelen en op het strand ligt er veel zand. We gaan misschien ook in de zee.

Dit moet je zeker meehebben:

• Zonnecrème
  • Zwemkleren
  • Handdoek
  • Een schep en emmer
  • Jullie fiets met een fiets slot

1 mei: Geen scouts

Jullie leiding is op kampvoorbereiding. Hierdoor is er jammer genoeg geen scouts vandaag. Maar jullie gaan wel een super kamp hebben.

8 mei: Harde spelletjes

Appartementje, dikke Bertha, platte Marie, prins en prinses, Winnie the Pooh. Vandaag spelen we dus harde spelletjes! Neem zeker je drinkfles mee met voldoende water. We spreken af om 14u aan het lokaal.

15 mei:  Waterfun dag + BBQ

Doordat het bijna de laatste activiteit is maken we er nog een leuke dag van. We spreken af om 10u aan het lokaal en om 17u zijn we terug. We gaan een hele dag vol plezier hebben aan de basis.

moet je zeker mee hebben:

• Stukje vlees voor op de BBQ
  • 2 euro
  • Reserve kleren en schoenen die nat mogen worden
  • Fiets
  • Handdoek
  • Zwembandjes als je nog niet goed kan zwemmen

21 mei: Speelstraat

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse speelstraat.

Kijk zeker op facebook voor meer informatie!

29 mei: QUIZ

A B C of nene D. Goh al die moeilijke vragen. Aaaahhh eindelijk een vraag waarvan ik het antwoord ken! Herhaal je algemene kennis maar voor deze quiz. Het is quiz met een beetje van alles van vragen.

Een kleine oefening om hoe laat spreken we af aan het lokaal en wat neem je zeker mee?

A) 12u en een handdoek

B) 14u en je drinkfles

C) 17u en snoepjes

D) 8u en boterkoeken

Ennnn het juiste antwoord is ………… B!

Tot zondag!

5 juni: Zeehondjes en zeewelpen dag

Vandaag is het zeehondjes en zeewelpen dag. Extra informatie staat bij het evenement!