Programma Zeewelpen

Programma zeewelpen

Dag lieve zeewelpjes,

We zijn al terug bij het laatste boekje gekomen, maar wees niet getreurd want het wordt superawesomefantastisch!!! We gaan boekenjagen, dragracen, chickenrunnen en veel dingen doen waar er veel vaart in zit. Zoals gewoonlijk gaan wij ook terug op kamp van 21 juli tot 31 juli. Wat het thema is verklappen wij nog niet, want voor ons is het ook nog een verrassing. Wij kijken er naar uit om al jullie stralende gezichtjes te zien op zondag en op kamp, want ook al schijnt de zon  niet jullie zijn onze zonnestraaltjes.

Veel kusjes jullie leiding <3<3<3

alle activiteiten tot 31 maart gaan niet door, vanwege het corona virus!!!

15 maart : de boekenjagers   gaat niet door

We leven in een tijd waarin boeken heel zeldzaam zijn. Rijke mensen betalen veel geld om toch een boek in hun bezit te hebben. Daarvoor huren ze de boekenjagers in. Hoe goed kan jij boeken jagen en hoeveel geld breng jij binnen?

22 maart : spring is in the air   gaat niet door

Daar is de lente, daar is de zon, het is altijd lente in de ogen van de tandarts assistente, want het is lente, lente voor altijd. Zou het lente zijn denk je? Om de lente te vieren gaan wij vandaag springen in the air voor ons lentespel.

29 maart :  mr. Bean   gaat niet door

Kokakaokmalkfslkpaklfslmkdpozadkksiepadklslkjfdeoz we zijn al aan het oefenen om te spreken zoals Mr. Bean. Doe je grapjas maar al aan, train die buikspieren en lachspieren, want wij gaan ons vandaag een kriek lachen.

5 april : harde spelletjes

Dikke berta, hondje baasje, appartementje, ridder en prinses, platte marie, kontjebonken, bofkonten en nog veel meer spelen wij vandaag. Neem maar je alcoholstift mee om je blauwe plekken te tellen.

12 april : verrassingsdag

SUPRISEEEE, vandaag is onze verrassingsdag. Het wordt iets helemaal anders dan anders. Meer info volgt.

19 april : chickenrun

TOOOOKTOOOOOKTOOOOOKTOOOOK, are you tokking to me? Vandaag gaan we toktoktoken in toktok Zeebrugge city. Daarnaast gaan we ook nog een paar eitjes leggen. Wie weet wat we uit gaan broeden, en hoe proper we gaan zijn op het einde van de activiteit.

• Extra? Kledij dat zeker vuil mag worden

26 april : geen scouts

Jammer genoeg is er deze week geen scouts, jullie leiding is op dropping. Hopelijk missen jullie ons niet te veel.

3 mei : geen scouts

2 weken geen scouts jullie hebben vast en zeker al ontwenningsverschijnselen. De leiding is op kampvoorbereiding, om jullie super tof kamp voor te bereiden. Maar wees getroost volgende week is het speelstraat en kan je een hele dag ravotten met jullie liefste leiding.

9 mei : speelstraat

YESSSS, vandaag is het speelstraat!!! Hopelijk hebben jullie genoeg energie om op alle springkastelen te springen. Je kan je ook laten schminken of genieten van een ijsje. Jullie zijn vanaf 14u welkom 😊

16 mei : roeien

Nu dat het terug beter weer is, gaan we er van profiteren om nog eens op het water te gaan. Smeer je maar goed in want wij gaan roeien.

• Tijd? 13u30 tot 17u
  • Extra? Fiets, reserve kleren en schoenen , handdoek, zonnecrème

23 mei : Stella’s dragrace

Hhhiiyyyaaaaaa hunty!! Vandaag gaan we mee doen met de enige, de echte Stella’s drag race. Het is de T. Wij transformeren je vandaag in de Queens dat jullie allemaal zijn!! Wie sashay’s away en wie shantay stays komen we vandaag te weten. Zorg maar dat jullie kunnen lipsyncen voor je leven. Zeewelpen start jullie motoren en moge de beste Queen winnen!!! Yaaaaaaaaaaaaaaaaaas!

• Extra? Je beste drag queen outfit