Programma Zeewelpen

Beste zeewelpen, -ouder(s)/voogd,

Het nieuwe jaar gaat weer van start, na een super leuk kamp en een beetje rust voor iedereen zijn we er weer klaar voor!

Ook dit jaar zijn er nog werken aan onze lokalen waarbij wij vragen om goed te kijken naar alle locaties, tijdstippen en data.

Het is een nieuwe start voor iedereen en we beloven er een topjaar van te maken.

Bij vragen kunt u terecht bij Raksha (Amber Magy) op het nummer 0498 33 56 24. Van dit nummer zult u dit jaar ook enkele berichten krijgen met updates en eventuele veranderingen.

We starten het jaar met een programma vol plezier!

Zondag 10 september – startdag

Hier zijn we weer! De allereerste scoutsactiviteit van het jaar! Om deze dag zo onvergetelijk mogelijk te maken, maken we er een hele dag van. We spreken af om 10u aan het lokaal in perfect uniform en met je lunchpakket. Om 17u mogen jullie ouders jullie komen halen en staat er een aperitief voor hen klaar.

Zondag 17 september – roeien

Roeien, roeien, trek aan de riemen dan gaan we vooruit! Roeien, roeien, roeien want wij varen uit! We beginnen het scoutsjaar op het water en trainen onze armspieren. We spreken af om 13u30 aan het lokaal met de fiets, reservekledij en een tweede paar schoenen, waar wij op jullie zullen wachten om samen naar de basis te rijden. Om 17u zullen jullie kindjes weer aan het lokaal te verwachten zijn.

Zondag 24 september – warship battle

Deze zomer gingen we op cruise. Vandaag gaan we een stapje verder, want we spelen de enige echte warship battle! Gooi al je wapens in de strijd en win met je bemanning. Wij zijn benieuwd welk schip de ‘war’ wint! Onze schepen varen uit om 13u30 met een fiets en gaan terug aan wal om 17u. Vergeet zeker geen reservekledij want dit zal wel eens van pas kunnen komen als je zinkt. ☺

Zondag 1 oktober – oefenen bbq + harde spelletjes

Beste welpen. Over twee weken is het zo ver, dan is het onze jaarlijkse barbecue met lekkere vleesjes en lekkere groentjes. Maar natuurlijk moet er ook gedanst worden voor jullie ouders, daarom gaan we vandaag om 14u aan het lokaal oefenen voor het dansje van de barbecue. Dit zal duren tot 17u. Breng dus allemaal maar jullie beste dansmoves mee want je zal deze goed kunnen gebruiken!!

Zondag 8 oktober – oktoverspel

Jaja zeewelpen het is alweer oktober, de dagen worden korter, het wordt al wat kouder… Maar eigenlijk al die dingen die gebeuren, er zit daar toch wel wat magie in. Daarom spelen we vandaag het oktoverspel. Hier zullen we zien of jullie de magie van oktober wel aankunnen. We verwachten jullie om 14u aan het lokaal en om 17u zal deze magische bedoening eindigen.

Zaterdag 14 oktober – BBQ

Eindelijk is het dan zover, onze langverwachte barbecue. Lekkere vleesjes en lekkere groentjes en als kers op de taart zullen jullie de foto’s van het kamp zien en mogen jullie ook dansen voor jullie ouders. PARTY PARTY dus. We hopen dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn om te komen meesmullen met jullie leiding. Vergeet zeker jullie benodigdheden voor het dansje niet en jullie goed humeur!!☺

  • Meer info volgt!

Zondag 15 oktober – geen scouts

Door al het vele en lekkere eten is er vandaag een rustdagje voorzien om te bekomen. Bedankt aan iedereen om te komen en tot volgende week!

Vrijdag 20 oktober – DAG VAN DE JEUGDBEWEGING

Geen activiteit maar wel een dag waar je een hele dag je uniform kan tonen aan al je vriendjes en vriendinnetjes! Hierbij roept jullie lieftallige leiding jullie op om op deze dag toch eens te tonen dat je een trotse zeescout bent! Er zijn deze dag ook verschillende plaatsen waar je in je uniform kan genieten van een ontbijtje voor school zoals Heist, Brugge, Blankenberge, ….  Zeker een aanrader! ♥

Zondag 22 oktober – zwemmen

Spieter spetter spatter vandaag gaan we in het water. Vandaag gaan we met z’n allen lekker gaan zwemmen. Hiervoor spreken we om 8u45 af aan het lokaal en jullie mama’s en papa’s kunnen jullie terug komen halen om 12u45. Voor diegenen die nog niet kunnen zwemmen breng zeker jullie bandjes mee zodat we geen ambulance moeten bellen omdat je verdrinkt hé. Vergeet jullie zwembroek, handdoek en €5 natuurlijk ook niet.

  • Als je een trampasje hebt is dit natuurlijk ook handig!

Zondag 29 oktober – geen scouts

Vandaag is er geen scouts. *Ooooh wenen* L Jullie leiding is op leidersweekend waar we zelf spelletjes spelen en inspiratie opdoen om nog leukere spelletjes te maken voor jullie!

Dinsdag 31 oktober – Halloween

BOEEEEE!  ☺ Je was verschoten hé? Raak er maar snel gewend aan want vanavond gaan we gaan griezelen!

  • Meer info volgt!

Zondag 5 november – Het welkom terug leidersspel

Jullie hebben ons natuurlijk heel veel gemist maar geen nood, we zijn terug!!! Dit moet gevierd worden met een mega leuk, tof en cool spel. Dus kom allemaal om 14u naar het lokaal en breng je goed humeur mee, verwelkomings geschenkjes zijn altijd welkom ☺. Deze activiteit is gedaan om 17u.

Zaterdag 11 november – truffelverkoop

Breng allemaal maar jullie beste verkooptrucjes mee want we gaan ze nodig hebben! We houden ook dit jaar onze jaarlijkse truffelverkoop. Ook dit jaar zijn we benieuwd wie er de meeste truffels kan verkopen! Doe je best en succes zeewelpjes. x

Iedereen is welkom om 10u aan het lokaal met een lunchpakket voor in de middag. Om 17u is de activiteit gedaan.

Vrijdag 17 november – casino louistje bash

Trek allemaal maar je meest chique kostuum aan want voor een keer zullen we het zeer deftig houden. De meeste hebben al een prachtige pokerface dus breng deze ook maar mee want vanavond zal er gebluft worden.

En om de avond compleet te maken vieren we King Louis zijn verjaardag ook nog eens, allen daarheen dus! We spreken om 19u af aan het lokaal en deze classy bedoening is gedaan om 22u.

Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 november – Megazotsupertof  zeewelpen weekend!!!

YESSSS, het is eindelijk zo ver! Wij gaan op weekend met de zeewelpen. Zijn jullie klaar voor een machtig weekend? Bagheera, Chikai, King Louis, Mor, Chil, Raksha, Mowgli, Akela, Baloe en Rikki-Tikki-Tavi hopen dat jij van de partij bent en klaar bent om je wolfje te behalen. Vergeet zeker het nodige materiaal  (zie info brief) en je goed humeur niet.

Zondag 3 december – Sinterklaas

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…. Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest want we krijgen hoog bezoek vandaag! De Sint komt samen met zijn pieten helemaal vanuit Spanje om jullie een bezoekje te brengen. We verzamelen aan het lokaal om 14u en om 17u is Sinterklaas terug naar Spanje!

Kusjes van Akela, King Louis, Mor, Rikki-Tikki-Tavi, Chil, Mowgli, Chikai, Bagheera, Baloe en Raksha

xoxoxoxoxoxoxoxoxo

Advertenties