Programma Zeewelpen

Programma zeewelpen Beste zeewelpenouder(s)/voogd,                                                            We zijn alweer aangekomen aan onze tweede scheepsklok. Hopelijk vonden                        jullie kindjes het al leuk tot nu toe, want het kan enkel nog leuker worden! Zoals jullie kunnen zien, zijn we stilletjes aan op het einde gekomen van onze werken en daar zijn we allemaal heel blij om want ook voor de leiding is dit veel minder regel- en sleurwerk! Alles loopt dus terug normaal, zijn er nog vragen kunt u natuurlijk steeds terecht bij de leiding. Dit kan bij Mowgli (Yanni Bollaert) op het nummer 0493 20 40 60 of bij de andere leiding die u kunt vinden in het begin van deze scheepsklok.

De zeewelpenleiding wilt jullie hierbij ook alvast een prettig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar wensen! ❤

Met veel knuffels, liefde en groetjes, Akela, Shere-Khan, Kaa, Hathi, Mowgli, Bagheera, Raksha en Tabaqui.

Zondag 9 december: Sinterklaas

Hopelijk zijn jullie dit jaar heel braaf geweest want vandaag komt sinterklaas langs. De brave kindjes worden beloond met heel wat lekkers en de stoute kindjes …. welja, die mogen natuurlijk mee in de zak naar Spanje. Dus ouders, hebben jullie stoute kindjes? Gratis verzending naar Spanje vandaag 😉

Wanneer? 14u00 tot 17u00

Waar? Lokaal

Zondag 16 december: Schaatsen

Vandaag gaan we als zeescouts weer het water op… Maar deze keer is het wel bevroren. Jaja, je leest het goed… We gaan schaatsen! Haal je talenten maar boven en toon ons wat je allemaal al kan. Kan je nog niet schaatsen? Geen paniek, er is genoeg leiding mee die het je kan aanleren!

Wanneer? 13u30 tot 17u00

Waar? Aan het lokaal

Nodig: €5, paspoortje, handschoenen, dikke kousen en oudertjes die ons willen voeren en komen halen 😀

Zaterdag 22 december: Pyjama-kerstfeestje

HO HO HO… De feestdagen zijn er weer! Weer veel etentjes en cadeautjes… Maar vooral het samen zijn met je familie. Tijd om het vandaag eens te vieren met je zeewelpenfamilie! ❤

Wanneer? 22 DECEMBER en 19u-22u

Nodig: Cadeautje van €5, origineelste pyjama aanhebben

Zaterdag 5 januari: Filmavond

Na al dat eten en drinken van de feestdagen is het tijd om het eens wat rustiger aan te doen. Jullie leiding hun buikje is zo rond gegeten dat je ons kan rollen, we gaan dus niet bewegen vandaag maar we kijken samen gezellig een film!

Wanneer? ZATERDAG, 19u00 tot 22u00

Waar? Aan het lokaal

Nodig: Slaapzak, films en in pyjama komen is toegelaten!

Zondag 13 januari: Scoutsspelletjes met een twist

Van zakdoekje leggen tot dikke berta… Vandaag gaan we ons geheugen weer opfrissen met alle leuke typische scoutsspelletjes maar deze keer doen we het met een twist. Ja je leest het goed, we geven er een draai aan vandaag! Ben jij benieuwd wat wij gedaan hebben met deze spelletjes? Kom dan zeker af!

Zondag 20 januari: Wellness

Omdat wij zoveel van jullie houden, wordt het eens tijd dat we jullie eens extra goed verwennen. Vandaag geven we jullie een heerlijke wellness cadeau dus badjassen zijn zeker toegestaan!

Wanneer? Van 14u00 tot 17u00 Waar? Aan het lokaal

Zondag 27 januari: Lach je rijk!

HAHAHAHAHAHAHAHA….*kijkt in portefeuille*…. Oei nog

altijd maar 1 cent. Het lachen heeft dus niet echt geholpen voor jullie leiding. Hopelijk hebben jullie vandaag meer geluk!

Zondag 3 februari: Geen scouts – leidersweekend

Dit weekend is er geen scouts want het is weer aan jullie leiding om nog eens een gastje te zijn. We weten dat jullie ons natuurlijk gaan missen maar geen zorgen we zien jullie terug volgende week!

Zondag 10 februari: Pucidospel

De tijd van de verliefde koppeltjes is terug aangebroken en ook in de zeescouts zitten we allemaal vol liefde. Tijd om deze liefde eens naar boven te halen en dit doen we door het pucidospel te spelen.

Zondag 17 februari: Het Asterix & Obelix spel

Vandaag zijn wij echte Galliërs. Met jullie grote spieren en stoere karakter gaan wij het opnemen tegen Julius Caesar. Jullie leiding heeft natuurlijk het toverdrankje nodig om sterk te zijn maar jullie niet, vandaag kunnen we dus zeker jullie hulp gebruiken.

Zondag 24 februari: Koken

Piet Huysentruyt, Pascale Naessens, Jeroen Meus, … Allemaal beroemde televisiekoks maar we weten zeker dat jullie het beter kunnen. Komen jullie het vandaag bewijzen? Erna eten we natuurlijk onze zelfgemaakte avondmaal op! Mmmm, lekkeeeer!

Wanneer? Van 17u00 tot 20u00 Waar? Aan het lokaal

Nodig: € 3

Zondag 3 maart: Geen scouts – carnaval Heist

Vandaag is er helaas geen scouts want we vieren carnaval in Heist! Misschien kan je ons wel herkennen tijdens de stoet 🙂

Zondag 10 maart: Carnavalfeestje

Na Heist en Zeebrugge carnaval zijn wij toch nog lang niet uitgefeest! Daarom gaan wij vandaag het carnavalsseizoen eindigen met het beste en zotste feestje van allemaal!

MELOENEN MELOENEN MELOENEN!

Nodig: Carnavalkostuum