Programma Zeewelpen

Da-ag da-ag luister naar ons afscheidslied

Da-ag da-ag da-ag da-ag lieve Piet
Da-ag da-ag luister naar ons afscheidslied

Nu de sint het land verlaten heeft is het tijd voor nieuwe, super coole spelletjes. Maak jullie pollekes maar al nat om er terug in te vliegen!

Zondag 11 december: Vliegen naar de maan

Ik zie ze vliegen, vliegen, boven in de lucht. Van onder naar boven en ook weer terug. Rechtsaf, linksaf, draai nog eens rond. Handjes voor de ogen, handjes op de kont. Vliegen, vliegen, vliegen, vliegen, vliegen, vliegeeeeeen. We zullen zien wie het eerst kan vliegen naar de maan! Smeer jullie kieten maar in want wie het meeste wint is als eerste bij de maan. We zien jullie om 14u aan het lokaal en racen tot 17u naar de maan.

Zaterdag 17 december: Kerstfeestje

Een december to remember, ook bij de Zeewelpen!

We vieren vandaag gezellig kerst met alles erop en eraan: jullie favoriete leiding, vrienden, chique kleren en lekker eten! Neem allemaal een cadeautje mee van maximaal 5 euro voor onze secret Santa!

We spreken om 18u af aan het lokaal. Om 21u mogen jullie mama’s en papa’s jullie komen halen.

Zondag 25 december en zondag 1 januari

We genieten allemaal samen met vrienden en familie van de feestdagen! We zien jullie terug binnen 2 weken. Tot dan!

Zondag 8 januari: Nieuwjaar van de 3 koningen

Vandaag zullen we het nieuwjaar van de 3 koningen vieren. Jullie koningen Shere-Khan, Tabaqui en Baloe zullen samen met de koningen en koninginnen van de zeewelpen een supertof nieuwjaarspel spelen. Laat alvast jullie kroontjes, jurkjes en mantels thuis zodat ze niet vuil worden.

De 3 koningen verwachten jullie van 14u tot 17u aan het lokaal.

Zondag 15 januari: Ondersteboven

?nezel nerovetsrethca niz nee eilluj nennuK

Dan zijn jullie alvast helemaal klaar voor een middag vol omgekeerde spelletjes. Het wordt een middag vol verrassingen! Want wat als bij een race de traagste de winnaar is? Of als dokter Knobbel zelf degene is die de knobbel maakt? Van 14u tot 17u spelen we spelletjes zoals je ze nog nooit eerder speelde. We spreken hiervoor af aan het lokaal.

!nad toT

Zondag 22 januari: Rad van fortuin

Tututututuuuuuuuuu, tututututuuuuuu, tu tu tu tu, tu tu tu tu tuuu, tututututuuuuuuuuu, tututututuuuuuu, tu tu tu tu, tu tu tu tu tuuu.

Welkom, welkom bij het rad van fortuin. Hier worden jullie op de proef gesteld. Van 14u tot 17u mogen jullie allemaal komen draaien aan het rad. Van al dat draaien word ik wel een beetje dronken, hopelijk kunnen jullie daar beter tegen! Dat zullen we dan wel zien. Tot dan!

Zondag 29 januari: The voice van West-Vlaanderen

Da west vlams dialect, da is e batje. Tis an gieder om te tonen oe goeid da junder da kunnen.

Vandaag doen jullie allemaal mee aan The Voice van West-Vlaanderen. Tijdens jullie optredens mag je alleen maar liedjes zingen van West-Vlaamse artiesten. De jury leden zijn: Lucy Loes, Kleine Sanders, Preuteleute en Flip Kowlier. Zij zullen jullie optredens van 14u tot 17u komen beoordelen.

Courage e gastn!

Zondag 5 februari: Blind date

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw. Ik wil even zeggen dat ik van je hou. ❤

Het is bijna Valentijn! De perfecte gelegenheid om een spel te spelen waarbij de vonken ervan afspatten. We spreken af om 14u aan het lokaal, en kunnen om 17u met een hart vol liefde terug naar huis vertrekken. Wie weet vind je vandaag wel je perfect match!

10, 11 en 12 februari: Leidersweekend

Jullie liefste en coolste leiding is op leidersweekend. Joepie voor ons maar boe-hoe-hoe voor jullie want er is vandaag geen activiteit.

Zondag 19 februari: Heist carnaval

Iedereen is gaan dansen en sjansen in Heist tijdens Heist carnaval. We hopen dat we jullie daar allemaal zien.

Zondag 26 februari: Carnavalstoet

Gisteren passeerden al heel wat prachtige karren in Zeebrugge. Nu is het aan ons om van 14u tot 17u de straten van Zeebrugge onveilig te maken met onze eigen carnavalstoet! Trek dus maar jullie mooiste of gekste kostuum aan want het belooft een spetterende namiddag te worden.

Ps: Vergit je klakker nie!

Zondag 5 maart: Hobbel de bobbel smokkelspel

Smokkelen wordt al eeuwenlang gedaan, en wij zullen jullie de kneepjes van het vak leren. Want in de haven van Zeebrugge maakt de douane zich al klaar. Ze hebben gehoord dat er veel zal gesmokkeld worden vandaag. Maar wees gerust, dankzij onze tips en tricks kunnen jullie de douane makkelijk ontwijken. Kom allemaal van 14u tot 17u lekker smokkelen!