Programma Zeewelpen

Programma zeewelpen

Hallo, hallo, halloooo!!

Het nieuwe scoutsjaar gaat van start “woehoe !!!” en daarbij ook het nieuwe boekje. In dit boekje kan je de activiteiten lezen van september tot december. Bij vragen kun je altijd de leiding contacteren. Tot op de activiteit!

Met veel knuffels, liefde en groetjes,

Marala, Hati, Tabaqui, Akela, Baloe, Rikki-Tikki-Tavi, Ikki, Malchi en Kaa

Zondag 8 september: STARTDAG

Hier is hij dan… De dag waar iedereen op gewacht heeft. Onze STARTDAG!!! Om deze dag nog specialer te maken beginnen we om 10uur. Vergeet alvast je lunchpakket niet en uiteraard opnieuw het perfect uniform.

• Hoe laat: 10u-17u
  • Extra: Breng lunchpakket mee

Zondag 15 september: Roeien

Vandaag genieten we nog van de laatste warme dagen en gaan we roeien. LET OP! We verzamelen aan het lokaal om samen met de fiets naar onze basis te fietsen. Hiervoor spreken we uitzonderlijk vroeger af om 13.30u.

• Hoe laat: 30u – 17u
  • Extra: Kom met je fiets en reservekledij (ook schoenen).

Zondag 22 september: Oefenen BBQ +

Onze grote, fantastische BBQ komt er weer aan. Doe dus je mooiste en beste dansschoenen aan om samen een origineel dansje samen te stellen.

• Extra: je beste dansmoves

Zondag 29 september: Roeien

We trotseren nog een laatste keer de hoge golven en gaan opnieuw roeien. Vergeet ook hier niet om reservekledij mee te brengen. We spreken af om 13.30u af aan het lokaal.

• Hoe laat: 30u-17u
  • Extra: Kom met je fiets en reservekledij (ook schoenen).

Zondag 6 oktober: Knutselen

Volgende week is het eindelijk onze BBQ! Om dit zo gezellig mogelijk te maken, bereiden we samen met de zeehondjes wat originele decoratie voor. Haal dus maar de kunstenaar in jezelf naar boven.

• Extra: Creativiteit

Zaterdag 12 oktober: BBQ

barbecue barbecme barbeceverybody!!!! Vandaag is het eindelijk zover! De wereldberoemde bbq.

Meer informatie volgt.

Vergeet jullie niet op tijd in te schrijven!!

Vrijdag 18 oktober: DAG VAN DE JEUGDBEWEGING

Vandaag is DE dag om met jullie uniform naar de klas te gaan, om aan iedereen te tonen dat je een trotse zeescout bent. Stuur gerust een originele foto door nog de Zeescouts en wie weet kom je wel op onze pagina te staan!

Zondag 20 oktober: Dorpsspel

Vandaag gaan we eens testen hoe goed jullie Zeebrugge kennen. Hoeveel zebrapaden zijn er in Zeebrugge en hoe veel blauwe deuren? Doe maar je research voor ons dorpsspel.

Zondag 27 oktober: Beste Zeewelpspel

Wie is hier de beste  zeewelp? Wie overstijgt iedereen en heeft de meeste kracht, het meeste uithoudingsvermogen en de snelste hersenen?? De winnaar van het beste zeewelpen spel natuurlijk!! Kom dus zeker af om jezelf te bewijzen.

Donderdag 31 Oktober: HALLOWEEN

Vandaag is het Halloween. Vroeger werd deze dag door de Kelten gezien als de start van het nieuwe jaar. Ze geloofden ook dat op deze nacht de geesten van de overledenen terug kwamen om een nieuw lichaam te zoeken, daarom verkleden ze zich en droegen ze enge maskers om de geesten weg te jagen. Ben jij eng genoeg om de boze geesten weg te jagen???

• Meer info volgt.

Zaterdag 9 november: TRUFFELVERKOOP

Wie is hier onze beste verkoper? Zorg maar dat je genoeg verkoop televisie heb gekeken om onze overheerlijke chocolade truffels te verkopen aan de mensen. Of verkoop er zelf ook zo veel mogelijk in voorverkoop en win leuke prijzen.

• Hoe laat: 1O u-17u
  • Extra: lunchpakket en perfect uniform

Zondag 17 november: Harde spelletjes

Vandaag spelen we één van de tofste dingen die je maar kan spelen in de scouts: HARDE SPELLETJES!! Zorg maar dat je op scherp staat en tegen een stootje kan. Achteraf tellen we allemaal onze blauwe plekken 🙂

Vrijdag 22 tot en met zondag 24 november: WEEKEND

Jeplaaaa! Tis weer zo ver, een supernice weekend met al de vriendjes samen! Wij kunnen alvast niet wachten en hopelijk jullie ook niet! Meer info zal zeker nog jullie kant uitkomen!

Zondag 1 December: Grote december spel

De laatste maand van 2019 is gestart, maar wat is er allemaal gebeurd in 2019? De Notre-Dame in Parijs is afgebrand, Trump doet veel uitspraken, klimaatmarsen en nog veel meer. Hoe was 2019 voor jullie? En hoe was 2019 voor ons?

Zondag 8 december: SINTERKLAAS

Vandaag krijgen we bezoek van de goede Sinterklaas. Ben jij braaf genoeg geweest dit jaar? Of ben jij zo een deugniet die altijd wel iets uitspookt? Een ding is zeker en dat is dat Sinterklaas alles weet.

• Hoe laat: 13u30-17u
  • Extra: Wie van de leiding moet er in de zak?.