Programma Zeewelpen

Dag liefste Zeewelpen,

Het is alweer zo ver, ons laatste boekje van dit scoutsjaar. Hopelijk amuseerden jullie zich even goed als wij en kunnen we dit doortrekken tot aan ons groepskamp!

Zondag 17 maart – Zwemmen

Vandaag is het zover, haal jullie zwembroek maar van onder het stof want we gaan naar Blankenberge gaan zwemmen. Helden hebben we niet nodig vandaag dus kun je niet zwemmen = BANDJES MEENEMEN!!

• Uur: 09:00u – 12:30u
  • Extra: zwemkledij meebrengen, 5 euro (zwembad + tram), bandjes indien nodig

Zondag 24 maart – Zeescoutscongres

Dit weekend gaat de leiding zelf op weekend met alle andere zeescoutsen van België om andere spelletjes te ontdekken zodat we jullie kunnen blijven entertainen. Jammer genoeg geen scouts dus, tot volgende week!

Zondag 31 maart – spaghettimiddag en het spaghetti monster

Wat eten we vandaag? SPAGHETTI SPAGHETTI SPAGHETTI! Wat eten we zo graag? SPAGHETTI SPAGHETTI SPAGHETTI! Allemaal welkom voor een heerlijk bord spaghetti. Lust je geen spaghetti of eet je liever thuis, niet getreurd… om 14 uur hebben we ook nog onze wekelijkse activiteit tot 17 uur!

• Uur: 14:00u – 17:00u (voor activiteit)
  • locatie: lokaal

Zondag 7 april – Het grote Lolsmurfspel

1 april is misschien gepasseerd maar Lolsmurf vindt nog van niet. Dus denk jij dat jij smurfiger bent dan Lolsmurf? Komt het dan besmurfen in het smurfigste Lolsmurfspel ooit.

• Uur: 14:00u – 17:00u

Zondag 14 april – Game of Thrones

In het verre Zeebruggeos heerst er een grote strijd tussen de verschillende huizen. Op dit moment is Huis Mowgli aan de macht, maar Huis Akela en Huis Raksha waren vroeger aan de macht. Huis Shere Khan en Huis Bagheera liggen ook op de loer. Onderling waren er al verschillende oorlogen en opstanden, maar de laatste jaren leefde iedereen in vrede en geluk. Onbewust van het gevaar, want niemand weet van het gevaar van de Witte Wandelaars. Enkel de wachters op de muur weten alles van de Witte Wandelaars. Welk huis neemt de troon en kan jij de inwoners van Zeebruggeos redden van de Witte Wandelaars? Wie weet zit jij op het eind van de dag op de ijzeren troon van Zeebruggeos. Valar Morghulis.

• Uur: 14:00u – 17:00u

Zondag 21 april – roeien

Wooooooooow dit is lang geleden… vandaag gaan we op het water en peddelen voor ons leven! We spreken af aan het lokaal om dan samen naar de basis te fietsen. Na het roeien keren we gezamenlijk terug naar het lokaal waar de ouders ons mogen opwachten.

• Uur: 13:30 – 17:00
  • Extra: Fiets

Zaterdag 27 april – Minder is meer Zeescouts in Oostende

Dit jaar heeft onze jaarleuze alles te maken met het milieu. Daarom komen we met alle Zeescoutsen samen in Oostende.

• Meer info volgt nog!

Zondag 28 april – Verrassingsdag

Vandaag vertellen we lekker niks!! We geven jullie een complete verrassing en wat voor een… Hopelijk is iedereen aanwezig om er een spetterende dag van te maken!

• Brief met meer info volgt nog!

Zondag 5 mei – Geen scouts

De zomer komt dichterbij en daarbij hoort ook ons groepskamp, dus dit weekend gaat de leiding alvast de kampplaats gaan verkennen zodat alles tip top in orde komt! Geen scouts vandaag maar tot volgende week! xxx

Zondag 12 mei – zeilen/randanimatie

Vandaag krijgen wij, de leiding, hulp van de verkenners en nemen we jullie mee in onze prachtige zeilboten. Geen paniek, we weten dat jullie nog niet kunnen zeilen maar wees gerust, de verkenners zijn hier mega dikke pro’s in en zullen jullie met veel liefde en veiligheid behandelen.

• Uur: 10u – 17u
  • Locatie: lokaal
  • Extra: fiets en lunchpakket (er is een frigo aanwezig dus alles kan veilig en koel bewaard worden)

Zaterdag 18 mei – Speelstraat

Zoals elk jaar organiseren we een super leuke speelstraat. We gaan onze ploegstraat weer vullen met de grootste en tofste springkastelen en spelletjes. Jullie kunnen er genieten van lekkere ijsjes op een warme dag, tombola en voor de ouders een lekker drankje op ons zonnig terras.

• Officiële affiche volgt nog!

Zaterdag 25 mei – Zeehondjes en zeewelpendag

Het is zover… onze laatste activiteit voor we samen op kamp vertrekken 😦

Maar niet getreurd, we maken er nog een top DAG van en dat samen met onze beste vrienden de Zeehondjes!

• De brief volgt, tot dan!

TOT OP KAMP!!! XXX Jullie leiding