Programma Zeehondjes

Tadaaaa, hier is hij dan ons tweede boekje van dit jaar! Wat gaat de tijd snel! Het wordt wat kouder en daarom spreken we af en toe af op een andere locatie. Hou dit zeker goed in de gaten!

In dit boekje gaan we ook op weekend. Onze brief kan je vinden onder ons voorwoord. Voor we op weekend gaan, houden we twee infoavonden. Jullie kunnen kiezen welk moment er het beste past om langs te komen.

Wij kijken alvast heel hard uit naar alle super leuke, toffe, fantastische, übercoole activiteiten!
Vele knuffels

Nala, Veva, Kerri, Zazoe, Gigi, Petro en Apo

Brief zeehondenweekend: brief-zeehondjesweekend

 

17 december: De slimste zeehond

Ken je die quiz ‘De slimste zeehond’? Goed nieuws, want jij bent geselecteerd om deel te nemen. Breng daarom zeker je gezond verstand mee want dat zal je nodig hebben! De quizmaster Petro Van Looy en juryleden Veva Damen en Nala Gooris zijn er alvast klaar voor! We spreken af om 14u aan het lokaal en om 17u mogen jullie fans jullie komen oppikken.

27 december: kerstfeestje en info-avond 1

Een december to remember, ook bij de zeehondjes! We vieren vandaag gezellig kerst met alles erop en eraan: jullie favoriete leiding, vrienden, chique kleren, lekker eten en cadeautjes! We spreken af op 27 december om 18.30u in de Biekorf (Heiststraat 77, Zeebrugge (aan het huis van de pastoor)). Om 21u mogen jullie mama’s en papa’s jullie komen halen.

Let op dit is op een woensdagavond!

Benodigdheden: chique kledij, feeststemming en een cadeautje van 5 euro

Na het kerstfeestje volgt een infomoment voor ons weekend die plaatsvindt van 2 februari tot 4 februari. Alle mama’s en papa’s zijn hiervoor uitgenodigd. Jullie leiding zal wat informatie geven en daarna kunnen je ouders je inschrijven. Je bent welkom tussen 21u en 22u in de Biekorf. Kunnen je ouders niet komen? Niet gevreesd! Op 3 januari volgt het tweede infomoment!

3 januari: info-avond 2

Vandaag zijn alle zeehondjesouders opnieuw welkom op onze tweede infoavond. Deze gaat door in de Biekorf van 19u tot 21u. Let op dit is een woensdagavond!

7 januari: 7 koningen

7 koningen, 7 koningen geef mij een nieuwe hoed…. Vandaag gaan we in plaats van 3 koningen 7 koningen vieren. Het is dan ook 7 januari ;-). We spreken af om 14u aan het lokaal in perfect uniform, en we zijn om 17u terug.

12 januari: filmavond

Wat is er gezelliger dan een filmavondje mét vrienden, mét een hapje en een drankje in de winter? Breng alvast je dekentje en je favoriete film mee. Jullie leiding zorgt voor een chipje. Deze filmavond gaat door van 19u tot 21u in de Biekorf. Let op deze activiteit gaat door op een vrijdagavond!

Benodigdheden: dekentje of kussen en films

21 januari: schaatsen met verkenners

Sneeuw of niet, vandaag gaan we gaan schaatsen, maar we gaan niet alleen. De verkenners zullen ons vergezellen. We moeten bewijzen dat we beter kunnen vliegen over het ijs dan hen!
Wat hebben we nodig: handschoenen, dikke jas, muts, kids-ID en 5 euro. We spreken af om 13u aan het lokaal en zullen om 17u terug zijn.

Wij zijn ook nog op zoek naar lieve mama’s en papa’s die ons willen voeren.

Benodigdheden: handschoenen, dikke jas, muts, kids-ID en 5 euro.

28 januari: pré-valentijntje

Omdat wij als leiding zo gigantisch veel van jullie houden en er geen activiteiten zijn in februari door carnaval en andere bezigheden, houden we een pre-valentijnfeest. We spelen vandaag daarom een super leuk spel waarin we te weten zullen komen wie de liefste, schattigste of meest romantische zeehondjes zijn onder jullie. We hopen dat jullie romantische zieltjes allemaal komen op zondag om 14u en dat jullie al jullie liefde hebben uitgegeven aan ons om 17u, zodat jullie terug jullie liefde kunnen herladen bij jullie familie thuis.

2 – 4 februari: weekend

Een heel weekend scouts??? Daar droom je zeker al het hele jaar van! Eindelijk is het zover! Meer informatie over ons weekend vind je in de brief.

11 februari: geen scouts

Vandaag jammer genoeg geen scouts, maar hopelijk zien we jullie in Heist! Daar zal je je lieve leiding zeker kunnen spotten in de carnavalsstoet.

18 februari: feesten zoals de beesten

Als we gaan dan gaan we met z’n allen. De kroegen overvallen. Wie gaat er met ons mee-e-e? Ook wij vieren Carnaval! Kom allemaal verkleed en we bouwen ons eigen carnavalsfeestje!

Benodigdheden: verkleedkledij

25 februari: geen scouts

Dit is het tweede weekend dat er geen scouts is. Wat een drukke maand toch! Dit weekend is jullie leiding op bezoek naar de nieuwe kampplaats voor het kamp van deze zomer. Van toneeltjes tot dansjes, van planningen opstellen tot zwembaden zoeken, alles wordt geregeld. Jullie leiding belooft alvast om er dit jaar opnieuw een onvergetelijk kamp van te maken!

4 maart: wieltjesmiddag

Wat draait er rond, en rond, en rond als een leeuw in een kooi???? Het zijn jullie wielen van jullie voertuig die jullie mogen meenemen naar de scouts vandaag. We gaan vandaag een super coole wieltjesdag beleven. Jullie mogen dus met jullie step, fiets, rolschaatsen, longboard, skateboard of heelies naar de scouts komen. MMMAAARRR we gaan er een sportieve namiddag van maken, dus een hoverboard is niet welkom. We hopen dat jullie allemaal komen om tussen 14u en 17u aan het lokaal om de vetste trucs uit te halen met jullie voertuig.

Benodigdheden: een voertuig met wieltjes (step, fiets, rolschaatsen, longboard, skateboard of heelies) (geen hoverboard!)

Advertenties