Programma Zeehondjes

Zondag 5/3 Waar is kerrie?

O nee! Kerri is verdwenen! We moeten uitzoeken wat er met haar gebeurd is. Helpen jullie mee? Vergeet ook je drinkfles niet.

Van 14h tot 17h in het lokaal

Zondag 12 maart:  battle van de polen

IJsberen op de zuidpool? Iedereen weet toch dat die op de noordpool leven? Dit is niet goed. De pinguïns hebben jullie hulp nodig om de ijsberen te verjagen. Kunnen jullie de uitdaging aan? We spreken om 14u af aan het lokaal.

Zondag 19 maart: grote bowlingspel

Spare, split, strike! Geen kegel is nog veilig. Doe jullie beste bowlingschoenen aan, want vandaag gaan de bowlingkegels eraan. We spreken om 14u af aan het lokaal.

Zondag 26 maart: circus Stella-Maris

Zet je gekke bek maar op en haal die lenige trucjes maar boven, want de tent staat al klaar. Juist nog één probleempje: hebben jullie de circusdirecteur gezien? Help ons zoeken! We starten onze zoektocht om 14u aan het lokaal.

Zaterdag 1 april: Italiaanse avond + het gigagrappige mopjesspel

Vanavond is het Mexicaanse avond … Olé! Haha hihi hoho. Fopje flauw mopje. Het is de Italiaanse avond (info volgt). Maar naast de lekkere menu hebben we ook nog een hilarisch spel voorbereid. Maak je klaar, want dit wordt geen lachertje! We spreken om 14u af aan het lokaal.

Zondag 9 april: wie is de mol?

Beste vrienden. Welkom in Zeebrugge Dorp. Niemand is te vertrouwen, want tussen één van onze kandidaten zit een mol. Wie slaagt erin om de mol te ontmaskeren en wie gaat naar huis? De zoektocht begint om 14u aan het lokaal.

Zondag 16 april: swingpaleis

Wat begint met S en eindigt op EIS, inderdaad SWINGPALEIS. Smeer je stembanden maar, want je zult die zeker nodig hebben. Ken jij alle artiesten en heb jij de beste moves? We testen het uit om 14 u aan het lokaal.

Zondag 23 april: steen van Nowan

Maak kennis met onze gigantische familie. We hebben al Toto, Kora, Nala, Kerri, Veva, Xebo en Apodemus ontmoet, maar onze familie is nog veel groter! Iedereen is welkom op ons groot familiefeest om 14u aan het lokaal.

Zondag 30 april: geen scouts (kampvoorbereiding)

Vandaag is er helaas geen scouts. Jullie leiding is ons kamp aan het voorbereiden! Jammer genoeg kunnen we dus geen activiteit geven, maar vanaf volgende week vliegen we er weer in!

Zondag 7 mei: het dolle duinenspel

Bergen zand en harde wind. Wij, Zeehonden, voelen ons thuis op het strand, maar kunnen jullie al onze uitdagingen aan? We spreken om 14u af aan het Badengebouw (bij het strand) van Zeebrugge. Vergeet ook je drinkfles niet mee te nemen!

Zaterdag 13 mei: Speelstraat

Joepie! Onze jaarlijkse Speelstraat is terug! Zijn jullie klaar voor alle pret? Er zullen springkastelen zijn, lekkere drankjes en eten, je kan je laten schminken en gewoon keiveel plezier maken met je vriendjes en vriendinnetjes. Kom deze zaterdag dus zeker naar onze speelstraat! Verdere info volgt nog.

Zondag 21 mei: ik ga op kamp en ik neem mee

Ik ga op kamp en ik neem mee … Wat moet je eigenlijk allemaal meedoen op zo’n kamp? Lukt het jullie om alle voorwerpen te verzamelen zodat we ze in onze trekrugzak kunnen stoppen? We spreken om 14u af aan het lokaal.

Zondag 28 mei: verrassingsactiviteit

Dag Zeehonden! Vandaag zullen we … verrassing! Eigenlijk kunnen we nog niet zeggen wat we zullen doen, want het is nog een geheimpje. Maar we kunnen wel al verklappen dat het supertof gaat zijn! Info over waar we zullen afspreken volgt nog …