Programma Zeehondjes

Wat gaat de tijd snel! We zitten al in ons tweede boekje!

Dat wil zeggen dat we in de helft zijn van ons scoutsjaar! Jullie leiding heeft alvast weer supertoffe activiteiten voorzien!

Wij gaan zoals elk jaar gezellig op weekend met onze tak. Dit weekend zal doorgaan van 19 tot 21 april (laatste weekend paasvakantie). Noteer dit alvast in je agenda!

Dikke kus en knuffels

Nala, Veva, Kerri, Kora, Asjra, Zazoe, Gigi, Toto en Xebo.

16 december: Kerstmarkt

Geen Kerst, zonder versiering! Breng jullie HOHOHO-creativiteit maar mee! We zullen mooie kerstversiering maken. We spreken af om 14u aan het lokaal en om 17u kunnen jullie ouders onze mooie knutselwerkjes komen bewonderen!

23 december: Kerstfeestje

Een december to remember, ook bij de zeehondjes! We vieren vandaag gezellig kerst met alles erop en eraan: jullie favoriete leiding, vrienden, chique kleren, lekker eten en cadeautjes! We spreken af op 23 december om 18.30u aan het lokaal. Om 21u mogen jullie mama’s en papa’s jullie komen halen.

Let op dit is op een zondagavond!

Benodigdheden: chique kledij, feeststemming en een cadeautje van 5 euro dat leuk is voor jongens en meisjes

6 januari: Koningspel

Wie o wie wordt de koning vandaag en brengt ons de mooiste schat? We spreken af om 14u aan het lokaal en om 17u reiken we de schatten uit!

13 januari: Schaatsen met Zeeverkenners

Sneeuw of niet, vandaag gaan we gaan schaatsen, maar we gaan niet alleen. De Zeeverkenners zullen ons vergezellen. We moeten bewijzen dat we beter kunnen vliegen over het ijs dan hen! Wat hebben we nodig: handschoenen, dikke jas, muts, kids-ID en 5 euro. We spreken af om 13.30u aan het lokaal en zullen om 17u terug zijn. Wij zijn ook nog op zoek naar lieve mama’s en papa’s die ons willen voeren.

Benodigdheden: handschoenen, dikke jas, muts, kids-ID en 5 euro.

20 januari: Zwemmen

Wij zijn niet voor niets een Zeescouts en daarom gaan we vandaag eens zwemmen. We zullen gaan zwemmen in Wenduine. We verzamelen om 9u aan het lokaal. Om 12u mogen je ouders je terug komen oppikken. Vergeet zeker je zwemkleren, handdoeken, duikbril, 5 euro en eventueel zwembandjes niet.

Let op! Dit is op een zondagochtend! Benodigdheden: zwemkleren, handdoeken, duikbril, 5 euro en eventueel zwembandjes

27 januari: Zoektocht extreme

Vergrootglas – check, lange beige jas – check, zonnebril – check, hoed – check, pijp – check! Alles wat een echte Sherlock Holmes nodig heeft! Onze zoektocht start om 14u en eindigt om 17u. De ultieme tip wordt gegeven aan het lokaal.

3 februari: Geen scouts – leidersweekend

Jammer genoeg is er vandaag geen scouts, want de leiding is op leidersweekend. Jullie kunnen een weekje uitrusten! Zodat jullie helemaal klaar zijn voor de volgende activiteit!

10 februari: Ladderspel

Win jij veel? Kan je goed tegen je verlies? Durf je een uitdaging aan? Vandaag spelen we een ladderspel. Je moet zo hoog mogelijk op onze ladder terecht komen! Benieuwd wie er zal bovenaan de ladder zal komen!

17 februari: Ik verklaar de liefde aaaaaaaan…

Cupido heeft nog een paar pijlen over voor ons! Zouden er vandaag nieuwe koppeltjes zijn? Wie het perfecte koppel is komen we vandaag te weten! We spreken af om 14u aan het lokaal met een verleidelijke blik. Om 17u sluiten we af.

22 februari: Zeehondjes @ the movies

Wat is er gezelliger dan een filmavondje mét vrienden, mét een hapje en een drankje in de winter? Breng alvast je dekentje en je favoriete film mee. Jullie leiding zorgt voor een chipje. Deze filmavond gaat door van 19u tot 21u in het lokaal.

Let op deze activiteit gaat door op een vrijdagavond!

Benodigdheden: dekentje of kussen en films

3 maart: Geen scouts – carnaval Heist

Vandaag jammer genoeg geen scouts, maar hopelijk zien we jullie in Heist! Daar zal je je lieve leiding zeker kunnen spotten in de carnavalsstoet.

10 maart: Het grote Jetti Pallettiespel

Hopelijk ligt jullie carnavalskostuum nog niet opgeborgen, want vandaag maken we er een zot feestje van! De party start om 14u en de bar sluit om 17u. Place to be: het lokaal