Programma Zeehondjes

Dag liefste zeehondjes

We zijn alweer aan het laatste boekje van het scoutsjaar aangekomen. Wat is het voorbij gevlogen!

Het derde boekje dit jaar, dus dat wil zeggen: er komt meer zon, we gaan op weekend en na dit boekje gaan we op kamp!

De uitnodiging voor ons weekend kan je hier vinden, zo kan je die niet verliezen!

Groetjes

Nala, Veva, Kerri, Kora, Asjra, Zazoe, Gigi, Toto en Xebo.

22 februari: Zeehondjes @ the movies

Wat is er gezelliger dan een filmavondje mét vrienden, mét een hapje en een drankje in de winter? Breng alvast je dekentje en je favoriete film mee. Jullie leiding zorgt voor een chipje. Deze filmavond gaat door van 19u tot 21u in het lokaal.

Let op deze activiteit gaat door op een vrijdagavond!

Benodigdheden: dekentje of kussen en films

3 maart: Geen scouts – carnaval Heist

Vandaag jammer genoeg geen scouts, maar hopelijk zien we jullie in Heist! Daar zal je je lieve leiding zeker kunnen spotten in de carnavalsstoet.

10 maart: Het grote Jetti Pallettiespel

Hopelijk ligt jullie carnavalskostuum nog niet opgeborgen, want vandaag maken we er een zot feestje van! De party start om 14u en de bar sluit om 17u. Place to be: het lokaal

17 maart: Politie- en boefspel

Waar krijg je een medaille opgespeld? Biiiiijjjjjj De politie…  Vandaag spelen we een super cool politie- en boefspel. We kijken wie goed de boeven kan opsporen, of wie al het geld uit de kluis zou kunnen stelen.

We spreken af om 14u aan het lokaal en om 17u mogen de zeehondjes die niet in de gevangenis beland zijn, terug naar huis.

24 maart: Zeescoutscongres

Dit weekend gaat de leiding samen met andere Zeescoutsgroepen leuke spellen in elkaar steken. Hierdoor is er jammer genoeg geen scouts voor jullie. We zien jullie volgende week terug, na een lekker bord spaghetti, om een super leuk spel te spelen. Tot volgende week!

31 maart: Spaghettimiddag en bijna-1-april-spel

Hihihihihihihahahahahahahahohohohohoho

Hebben jullie ook altijd de slappe lach op 1 april? Dan zal deze activiteit niet helpen om ervan af te komen, want we hebben het grappigste spel van het jaar. Warm allemaal jullie lachspieren maar op!

We spreken af om 14u aan het lokaal  en om 17u  mogen jullie terug naar huis.

31 maart 17u – 18u: INFOAVOND ZEEHONDJESWEEKEND
Wil je graag mee op weekend? Jullie leiding organiseert een infoavond voor het weekend. Op dit infomoment krijgen jij en jouw ouders meer info over het weekend.

De brief voor het weekend vind je op het einde van ons programma!

7 april: Koken

Piet Huysentruyt, Jeroen Meus, Sergio Herman, Wout Bru, Peter Goossens…

Zijn dit echt de beste koks van Vlaanderen of kunnen jullie het beter? Jullie kunnen het vandaag bewijzen tijdens onze kooknamiddag. Jullie mama’s en papa’s kunnen jury spelen door om 16.30u jullie creaties te komen proeven. We beginnen de kookdag om 14u aan het lokaal en dan slaan we direct de vlam in de pan zodat we om 16.30u zeker klaar zijn.

Benodigdheden: 3 euro

7 april 17u – 18u: INFOAVOND ZEEHONDJESWEEKEND

De brief voor het weekend vind je op het einde van ons programma!

14 april: verrassingsdag

Het is een verrassing! Brief volgt!

19 – 21 april: Zeehondjesweekend

Yessssss, we gaan op weekend!

Dit mag je niet missen! Om je in te schrijven voor dit weekend, waren er de afgelopen weken infoavonden.

27 april: Minder is meer Zeescouts in Oostend Dit jaar heeft onze jaarleuze alles te maken met het milieu. Daarom slaan we met alle Zeescoutsen onze handen in elkaar in Oostende.

Meer info volgt nog!

5 mei: Geen scouts – kampvoorbereiding

Ons kamp komt dichter en dichter! De leiding ziet het al helemaal zitten en daarom gaan wij met de leiding een weekend het kamp gaan voorbereiden. We beloven er alweer een spetterende editie van te maken. Hierdoor is er geen scouts.

12 mei: Waterspelletjes

Spiet, spet, spat, vandaag worden we kletsnat.

Waaaaaant… ater ater ater, we spelen met water.

We verzamelen om 14u naar het lokaal en om 17u zakt de zon al wat, dus keren we allemaal terug naar ons huisje.

Benodigdheden: zwemkledij, handdoek, reservekleren (en eventueel een waterpistool).

18 mei: Speelstraat

Zoals elk jaar organiseren we een super leuke speelstraat. We gaan de onze Ploegstraat weer vullen met de grootste en tofste springkastelen en spelletjes.

Jullie kunnen er genieten van lekkere ijsjes op een warme dag, tombola en voor de ouders een lekker drankje op ons zonnig terras.

25 mei: Zeehondjes- en zeewelpendag

Ohneeee!! Het is alweer de laatste activiteit van het jaar… Maar we sluiten af met een onvergetelijke dag, samen met de Zeewelpen.

Jullie krijgen nog een brief met alle informatie. Tot dan!