Programma Zeehondjes

En we springen, springen het scoutsjaar in!

Hier zijn we met het eerste boekje van het nieuwe scoutsjaar! Jullie leiding heeft er alvast weer heel veel zin in! Hopelijk jullie ook!

We hebben ons eerste boekje zeer muzikaal geschreven. Jullie zullen het wel merken.
Zoals gewoonte verzamelen we elke zondag om 14u aan het lokaal en eindigen we om 17u.

Als er vragen zijn, mogen jullie altijd contact opnemen met Nala (0479108957).

Dikke knuffel

Nala, Veva, Kerri, Zazoe, Gigi, Petro en Apo(demus)

10 september: Startdag

Let’s get it started (c’mon), get it started (yeah), get it started!

Let’s get it started (ha), let’s get it started in here!

Spannend! De allerallerallerallerallereerste activiteit van het jaar! We maken kennis met nieuwe kindjes, nieuwe leiding en spelen een hele dag spelletjes! Als dat niet leuk is! We spreken af om 10u aan het lokaal met lunchpakket. Om 17u mogen je mama en papa je terug komen halen en worden zij ook verwend met een aperitiefje.

Tijdstip: 10u – 17u

17 september: Strandspelletjes

Met het zandkasteel, zandkasteel aan zee. Het zandkasteel aan zee!

We hopen op mooi weer vandaag, want we gaan naar het strand. Wat heel belangrijk is voor deze zondag is je insmeren met zonnecrème! Vergeet je zonnebril, handdoek, zwembroek en strandspeeltjes niet.

Tijdstip: 14u – 17u

Benodigdheden: zonnebril, handdoek, zwembroek en strandspeeltjes.

24 september: Smokkelspel

Duuuumderdemdemdem Duuuumderdemdemdem Duuuumderdemdemdem

Duuuumderdemdemdem Titaaaa titataaaa.

Heb je het liedje herkend? Jaja, het is de intro van James Bond! Vandaag worden we allemaal echte James Bond’s in het smokkelspel!

1 oktober: So you think you dance AKA Als je denkt dat je kan dansen

Kom je dansen bij Kadanza en beleef ik vrije val. De vakantie van je leven, die je nooit vergeten zal. Kom je dansen bij Kadanza. Dat is wat je altijd wou. Zing de sterren van de hemel. Deze dans is van de zeehondjes!

De selectieproeven hebben jullie al doorstaan. Proficiat! Vandaag mogen jullie allemaal de beste dancemoves bovenhalen, want we zitten in de bootcamps. We steken vandaag een dansje in elkaar die later van pas zal komen. Ook Dan Karaty, Jan Kooijman, Ish Ait Hamou en Min Hee Bervoets zullen erbij zijn. Zazoe is alvast heeeeeel zenuwachtig!

Benodigdheden: dancemoves

8 oktober: Wannabe doe-het-zelven

Kunnen wij het maken, nou en of! Boooob De Bouwer. Kunnen wij het maken.

Bob De Bouwer kan nog iets van ons leren! We gaan doe-het-zelven! We zullen de grote middelen thuislaten, maar met lijm, papier en een schaar kunnen we al wonderen verrichten.

14 oktober: BBQ

Wat eten we vandaag? Geen spaghetti! Geen spaghetti! Geen spaghetti

Op het menu staat een overheerlijke BBQ. Nodig al je familie en vrienden uit. Wij zorgen voor de versiering en een act! Meer informatie volgt in een brief!

Let op: Dit is op een zaterdag en je moet je inschrijven op voorhand!

22 oktober: Oudernamiddag 2.0

We sturen de mama’s en papa’s allemaal weer naar scouts toe!

Huppaaa een K3-hitje! Je mag deze activiteit je mama en papa meebrengen. We maken een fantastische tweede editie van!

Benodigdheden: mama en papa

29 oktober: GEEN scouts! (leidersweekend)

Puuuuuuuuuuuuuut!

Omdat jullie liefste leiding een weekendje weg is, hebben we voor jullie een opdracht! Verzin voor deze activiteit zelf een bijpassend liedje! Wij zijn benieuwd!

31 oktober: Halloweentocht

Halloween, is mijn favoriete feest. Dan ben ik verkleed in een griezelbeest. Met Halloween ben je welkom in de hel. Je krijgt de kriebbels. Je bibbert uit je vel!

Nostalgie!! We zullen deelnemen aan de Halloweentocht in Zeebrugge. Meer informatie volgt!

5 november: Zwemmen

Ik ben een klein geel visje in de zee van blauw. S.O.S. ik mis je.
Ik ben een klein geel visje in de zee van blauw. S.O.S. toe help me.

Echte waterratten zullen zich helemaal thuisvoelen vandaag! We gaan zwemmen! Vergeet je zwembroek, handdoek, duikbril, zwembandjes (indien nodig!) en 4 euro niet.

Tijdstip: 9u tot 12u

Benodigdheden: zwembroek, handdoek, duikbril, zwembandjes (indien nodig!) en 4 euro.

11 november:  GEEN scouts (truffelverkoop)

Just tell me that you want me

Tell me that you need me

Turn around turn around

Candy

You know I need to feel you

This is all I need

Turn around turn around

Candy

When my love is all around you

Heb jij al truffels verkocht? Kijk zeker eens in de lijst met cadeautjes. Hoe meer truffels je verkocht hebt aan vrienden, familie en buren, hoe meer of hoe groter je cadeau!
Voor jullie is er vandaag geen scouts. Jullie mogen een weekje uitrusten.

19 november: Tikke-takke-bommenspel

Want mijn hart staat op springen en ik weet niet waarom. Je bent de allermooiste. Jij bent de bom!

Aaaah, het lievelingsliedje van Apo! Hoe mooi! Let op dat de bom niet ontploft!

Tijdstip: 14u tot 17u

24 november: Glow in the dark

Toch door het donker. Tidie diditie.

We zijn toch niet bang. Tidie diditie.

We hebben glowsticks bij. Tidie diditie.

En dat maakt ons blij. Tidie diditie.

Vanavond hebben we een nachtspel! Hopelijk is het dit jaar wel donker ;-).

Tijdstip: 19u – 21u en op een VRIJDAG

3 december: Sinterklaas

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint. Mijn beste vriend, mijn beste vriend, de vriend van ieder kind.

Leer maar alle Sint-liedjes vanbuiten, zodat hij ons hoort en we allemaal snoep krijgen! Maar… Zijn alle zeehondjes braaf geweest dit jaar? De Sint zal het ons vertellen!

Tijdstip: 14u tot 17u