Programma Zeehondjes

Zondag 11 september Startdag

Vandaag is het de grote dag! Neem zeker al je vriendjes mee! We geven een dikke lap op de start van het nieuwe scoutsjaar vol leuke avonturen. We verzamelen met z’n allen om 10u op het Albatrosplein. We spelen leuke spelletjes in tak, maar ook met de andere takken, picknicken gezellig… Om 17u kunnen je mama en papa je terug oppikken en zijn jullie welkom voor een drankje!

We spreken af van 10:00 tot 17:00 aan het lokaal.

Niet vergeten: lunchpakket, drinkfles, regenjas, doe kleren aan die vuil mogen worden of je uniform.

Zondag 18 september Swingpaleis

Hey! Doe maar mee, ben je groot of ben je klein voor mij mag iedereen, iedereen er zijn…

Vandaag houden wij een groot swingpaleis. Dus zorg maar dat je allemaal jullie dansmoves bij hebben en smeer jullie stembanden maar in.

Zondag 25 september Dansen en knutselen

Vandaag zullen we niet alleen knutselen, maar oefenen we ook ons super toffe dansje in voor de leukste bbq van het jaar! Bereid je voor op een creatieve middag vol dansen en plezier!

Zondag 2 oktober Echte scoutsspelletjes

Zet je beste beentje voor, want vandaag zullen we kijken wie een ECHTE scout is. Deze typisch spelletjes bereiden jullie voor op een tof scoutsjaar. Tik tak tik tak tik tak… BOEM!! Geen tijd meer over om te twijfelen en tot straks!

Zaterdag 8 oktober BBQ

Mmmmmmmm, ruik je dat al? Al dat vlees op de BBQ? Ja hoor, vandaag is het BBQ! Breng maar al je vriendjes, vriendinnetjes, oma’s en opa’s, nichtjes en neefjes… mee naar dit eet- en dansfestijn! P.S. Let op de mooie versiering die wij gemaakt hebben  ;-).

Meer informatie volgt in een brief.

Zondag 16 oktober Verjaardagsfeestje voor Apodemus

Hiep hiep hoera Apodemus is jarig, trek je schort en je koksmuts aan we gaan een grote verjaardagstaart bakken.

Cadeautjes zijn niet nodig alleen je aanwezigheid is al een groot genoeg cadeau

Niet vergeten: drinkfles, €2

Vrijdag 21 oktober Dag van de jeugdbeweging

Ligt je uniform al klaar? Vandaag is het de enige dag in een heel jaar dat je fier met je uniform naar school mag gaan! Als dat niet de max is?! Laat je klasgenootjes maar eens zien welke jeugdbeweging de beste is 😉 .

Zondag 23 oktober Filmmiddag

Vanmiddag komen we samen met onze vriendjes en vriendinnetjes om gezellig naar een film te kijken. We spreken af zondag middag om 14.00u en jullie mama en papa kunnen jullie terug komen halen om 17.00u

Breng zeker jullie lievelingsfilms mee! Zo kunnen we samen kiezen welke film(s) we zullen bekijken.

We spreken af van 14:00 tot 17:00 aan het lokaal.

Niet vergeten: drinkfles, (eventueel films)

Vrijdag 28 oktober Halloweentocht

Vandaag mogen jullie bewijzen of jullie echte stoere zeehonden zijn, of dat jullie een beetje angsthazen zijn, want vanavond doen we een Halloweentocht. Jullie mogen jullie zo eng en cool mogelijk verkleden, zodat we de mensen op straat een beetje bang kunnen maken.

Let wel op! Deze activiteit gaat door op een vrijdagavond.

Jullie worden verwacht om 19u aan het lokaal en jullie ouders kunnen de Halloweenmonsters terug komen ophalen om 21u.

We spreken af van 19:00 tot 21:00 aan het lokaal.

Niet vergeten: Halloweenverkleedkleren

Zondag 6 november Ladderspel

Wie kan er het hoogst klimmen? We gaan de uitdaging aan en spelen spelletjes tegen elkaar in ons super-mega-formidabel-sportief-“educatief”-superhoog-ladderspel.

Zondag 13 november Het grote-Like-Me-spel

LIKE ME! O my god! Trouble in paradise! Camille probeert Vince van Caro te stelen! Kunnen jullie haar stoppen en ervoor zorgen dat Caro en Vince terug bij elkaar zijn? PS: vergeet jullie drinkfles niet.

Zaterdag 19 november Truffelverkoop

Deze middag gaan we truffels verkopen! Daarom is er helaas geen activiteit voor de zeehondjes voorzien vandaag, maar morgen natuurlijk wel. Jullie kunnen wel lekkere truffels van ons kopen! Verdere info volgt op de website. Tot morgen!

Zondag 20 november Knutselmiddag

Vanmiddag gaan we knutselen haal allemaal je creativiteit boven, want daar draait deze middag rond. We gaan onze eigen bandjes en sleutelhangers maken.

Zondag 27 november Zwemmen

Wij zijn niet voor niets een Zeescouts en daarom gaan we vandaag eens zwemmen. We zullen gaan zwemmen in Wenduine. We verzamelen om 9:30 aan het lokaal. Om 12:30 mogen je ouders je terug komen oppikken.

We spreken af van 9:30 tot 12:30 aan het lokaal.

Niet vergeten: zwemzak met handdoek, zeep/shampoo, zwembroek/ badpak en eventueel duikbril. Als je nog niet kan zwemmen vergeet dan niet je bandjes…, €3

Zondag 4 december Sint

Hoor wie klopt daar kinderen? Hoor wie klopt daar kinderen? Ja, de Sint komt vandaag op bezoek bij ons! We verzamelen zoals gewoonlijk en gaan dan de Sint gaan opwachten. Ben jij wel braaf geweest dit jaar? En is jullie leiding wel braaf geweest?

We spreken af van 13:30 tot 17:00 aan het lokaal.