Programma Zeehondjes

Liefste zeehondjes,

De laatste activiteiten staan alweer voor de deur 😥

MAAR…

Niet getreurd! We zullen het jaar met schoonheid afsluiten. We zullen ook op kamp gaan met heel de scouts! Dit zal doorgaan van 21 juli tot 31 juli. Verdere info volgt!

Groetjes,

Petro, Gigi, Toto, Apodemus, Nala & Zazoe

Zondag 20 maart: Disney-cluedo

OH NEE, Minnie Mouse is vermist! Help je ons samen met Micky Mouse om Minnie Mouse terug te brengen naar ons lokaal? Micky Mouse wacht ons op aan het lokaal van 14u tot 17u.

Zondag 27 maart: Het grote Piraten-zeeslag-spel

Ahoy, piraatjes! We zullen vandaag de zee veroveren! Breng je stoere eigenschappen maar mee en laten we samen de zee veroveren. De piratenboot vertrekt om 14u aan het lokaal en zet ons levend terug af om 17u.

Zaterdag 2 april: De grote Zeehondjes-Quiz + Italiaanse avond

’T is gebeurd! We zullen onze slimste Zeehond zoeken! Wie durft de strijd aan om deze quiz te winnen? De deuren worden geopend om 14u in het lokaal en gesloten om 17u.

Zondag 10 april: GEEN SCOUTS

Vandaag is er helaas geen scouts want jullie leiding is op gouwweekend!

Zondag 17 april: De grote Paasei-zoektocht

De paashaas is zijn chocolade eieren kwijtgeraakt. Hij heeft de Zeehondjes nodig om de eieren terug te vinden en Pasen te redden. Kom jij ons helpen zoeken? Kom dan deze middag van 14u tot 17u aan ons lokaal!

Zondag 24 april: Verrassingsnamiddag

Ssssst! Vandaag is het een speciale dag! Wij hebben een verrassing in petto!

Verdere info volgt!

Zondag 1 mei: GEEN SCOUTS

Jullie leiding kan vandaag geen activiteit geven omdat ze jullie fantastisch kamp zullen voorbereiden!

Zondag 8 mei: GEEN SCOUTS

Helaas, pindakaas! Vandaag opnieuw geen scouts doordat jullie leiding op blauwe wimpel is met alle andere Zeescoutsen.

Zondag 15 mei: Zeilen met de Verkenners

Vandaag zullen de verkenners jullie impressioneren met hun zeilvaardigheden! Ze zullen jullie laten kennis maken met de zeiltechnieken binnen onze Zeescouts! Jullie brengen best een regenjas mee en een regenbroek. We spreken af om 14u aan het lokaal en zullen terug zijn om 17u.

Zaterdag 21 mei: Speelstraat

Vandaag zal de Ploegstraat omgetoverd worden in één groot speelparadijs! Er zal nog verdere informatie op de pagina verschijnen!

Zondag 29 mei: Waterspelletjes

Spieter, Spetter, Spater! We spelen vandaag met water. Jij komt toch ook? We wachten met positieve hoop op een mooi weertje!

Wat heb je nodig? Een zwembroek, handdoek en reservekleren kunnen best van past komen.

We spreken af om 14u aan het lokaal en zullen terug zijn om 17u.

Zondag 5 juni: Zeehondjes & Welpendag

De laatste activiteit is al aangebroken! We gaan een volledige dag ravotten samen met de Zeewelpen! Jullie zullen nog verdere informatie krijgen!