Programma Zeehondjes

programma zeehondjes

alle activiteiten tot 31 maart gaan niet door, vanwege het corona virus!!!

15 maart zwemmen : gaat niet door

Wij zijn niet voor niets een Zeescouts en daarom gaan we vandaag eens zwemmen. We zullen gaan zwemmen in Blankenberge. We verzamelen om 9u aan het lokaal. Om 12u mogen je ouders je terug komen oppikken. Vergeet zeker je zwemkleren, handdoeken, duikbril, 5 euro en eventueel zwembandjes niet.

Let op! Dit is op een zondagochtend!

Benodigdheden: zwemkleren, handdoeken, duikbril, 5 euro en eventueel zwembandjes

22 maart het echte zeescoutsspel      gaat niet door

Jullie moeten vandaag bewijzen dat jullie de naam van een echte zeescout waard zijn. Vandaag spelen we echte zeescoutsspelletjes. Wie wordt uitgeroepen tot beste zeescouts? Dat zullen we testen om 14 uur en om 17 uur is deze test gedaan.

29 maart politie en boef spel gaat niet door

Waar krijg je een medaille opgespeld? Biiiiijjjjjj De politie…  Vandaag spelen we een super cool politie- en boefspel. We kijken wie goed de boeven kan opsporen, of wie al het geld uit de kluis zou kunnen stelen.

We spreken af om 14u aan het lokaal en om 17u mogen de zeehondjes die niet in de gevangenis beland zijn, terug naar huis.

5 april Verrassing dag

Vandaag hebben we een grote verrassing voor jullie, dus kom zeker allemaal naar de scouts. We spreken om 13 uur af en komen om 17 uur terug naar het lokaal. We zullen wel vervoer nodig hebben, dus we doen nu al een oproep naar de ouders om te kunnen rijden!

Vergeet voor deze activiteit ook zeker geen €5.

12 april Paasspel

De paashaas is vandaag ook in de scouts langsgekomen, dus zorg dat jullie je bril op hebben om alle eitjes te vinden. We spreken om 14 uur af aan het lokaal en deze activiteit is om 17 uur gedaan.

19 april Sportspelletje

Kom vandaag allemaal gekleed in jullie sportkleding en toon waar jullie de beste in zijn. Kora en Kerri komen in hun ropeskipping kledij, zazoe komt in zwembroek… We spreken af om 14 uur aan het lokaal en gaan opgewarmd naar huis om 17 uur.

26 april geen Scouts

Geen Scouts de oudste takken en leiding zijn op dropping.

3 mei geen Scouts

Geen Scouts jullie leiding is de kamp plaats gaan bezoeken.

9 mei speelstraat

Vandaag is onze jaarlijkse speelstraat, hopelijk zien we jullie allemaal vandaag in jullie uniform op onze leuke speelstraat.

17 mei Samson zoekt baasje spel

Samson, Samson, het is een heel ondeugende, maar lieve hond… Wie wordt het nieuwe baasje van Samson, wij zoeken het vanmiddag samen uit. Om 14 uur aan het lokaal en om 17 uur mogen jullie ouders je terug komen halen.

24 mei sprookjesspel

Er was eens een scoutsgroep in Zeebrugge. Zij speelde elke week leuke spelletjes en dat gebeurd dus ook op 24 mei, want vandaag spelen ze van 14 uur tot 17 uur aan het lokaal het sprookjesspel… Ze leefden nog lang en gelukkig.

31 mei wieltjesdag

Kom vandaag allemaal met je step, fiets… want vandaag is het wieltjesdag. We zullen de zotste parcours afleggen. Deze activiteit gaat door van 14 uur tot 17 uur aan het lokaal.

7 juni Zeeslag

Vandaag bereiden we jullie voor op de activiteiten van de oudere takken. We spelen een levende zeeslag, dus haal je vaartechnieken maar boven. We starten om 14 uur aan het lokaal tot 17 uur.

14 juni waterspelletjes

Spieter, spetter, spater… vandaag spelen we met water. Hopelijk is het vandaag een zonnige dag, want we zullen vandaag super leuke spelletjes met water spelen. Neem allemaal zwemkleren mee en een handdoek. Deze activiteit gaat door van 14 uur tot 17 uur aan het lokaal.

Zondag 8 maart: Zwemmen

Vandaag mogen jullie zeker geen loopschoenen vergeten, want we gaan zwemmen. (Mopje) We gaan met de tram, dus we spreken om 09:00 af aan het lokaal. Vergeet ook zeker jullie zwemgerief niet, om 12:00 zijn we terug aan het lokaal. Let op! Di is op een zondagochtend

Benodigdheden: zwemgerief, handdoek, duikbril en €2