Programma Zeehondjes

Programma zeehondjes

Liefste zeehondjes

Wij zijn blij dat wij jullie terug zullen zien, na deze veel te lange periode… De leiding heeft er alvast heel veel zin in. Onze activiteiten gaan nog steeds door van 14u-17u op zondag. Bij vragen, mogen jullie ons zeker contacteren.

Kora, Toto, Gigi, Xebo, Petro

6 september: Startdag

Zoals ieder jaar, trekken we er weer op uit met onze eigen tak. We gaan er weer een toffe dag van maken. Jullie zullen je amuseren van 10-17u aan het lokaal. Vergeet zeker jullie goed humeur zijn.

Benodigdheden: Lunchpakket

13 september: Het grote Samson en Marie spelSamson is Marie kwijt gespeeld… Kunnen jullie Samson terug bij Marie brengen? We spreken van 14u-17u af aan het lokaal.

20 september: Waterspelletjes

Na deze warme zomer hebben we wel wat verfrissing nodig. Daarom zullen we vandaag met water spelen. We spreken af van 14u-17u aan het lokaal.

Benodigdheden: Zwemkleren en handdoek

27 september: Dansje BBQ inoefenen

We zullen ons vandaag beginnen voorbereiden voor ons optreden op de BBQ. We zullen veel dansen en knutselen dus neem jullie goede dans-en creatieve kunsten mee. We spreken af van 14u-17u aan het lokaal.

4 oktober: Dansen & Klassieke scoutspelletjes

We zullen ons dansje nog even repeteren en zorgen dat we klaar zijn voor de BBQ. Maar maak jullie terug klaar voor wat scoutspellen uit de oude doos. Jullie zullen de meeste wel herkennen. We spreken af van 14u-17u aan het lokaal.

10 oktober: BBQ

Vandaag kunnen jullie lekker komen smullen op onze jaarlijkse BBQ. We zullen natuurlijk ook shinen op het podium. Vergeet niet dat dit zal doorgaan op een zaterdagavond. Vergeet dus zeker niet op tijd in te schrijven. VOL= VOL. Verdere info volgt.

18 oktober: Smokkelspel

Breng jullie smokkelskills maar mee, want vandaag zullen jullie mogen smokkelen en zorgen dat de leiding jullie niet kunnen stoppen. We spreken af van 14u-17u aan het lokaal

23 oktober: dag van de jeugdbeweging

Vandaag, is het dag van de jeugdbeweging. Vandaag mogen jullie met trots naar het school gaan met jullie prachtige uniform. Laat maar eens zien wat voor een fantastische scouts wij zijn.

25 oktober: Koken

Kunnen jullie goed koken want vandaag mogen jullie eens laten zien wat jullie kunnen klaarmaken. Zet jullie kokmuts maar op en laat maar zien wat jullie kunnen. We spreken af van 14u-17u aan het lokaal.

1 november: Smurfenstratego

Gargamel wil de smurfen veroveren en is in het smurfenbos terechtgekomen. Helpen jullie grote smurf en smurfin om het smurfenbos te redden? Kom dan maar zeker af naar het lokaal van 14u-17u.

8 november: Zwemmen

Al wie onder water gaat, in de schuit van Piet Piraat.. Wij gaan duiken in het noordzeebad. Breng jullie zwemgerief maar mee en voor de kinderen die nog niet zo goed kunnen zwemmen kunnen hun zwembandjes meebrengen. Deze zwemactiviteit zal 4 euro kosten. We spreken af om 9u en zijn terug om 12u.

Benodigdheden: zwemkleren en zwembandjes indien nodig & 4 euro

14 november: GEEN Scouts (truffelverkoop)

Helaas is er voor jullie geen scouts… Wat jammer! Jullie leiding en de oudere takken zullen truffels verkopen, misschien zul je ons wel langs jullie deur zien passeren. Jullie kunnen ook onze overheerlijke truffels kopen, verdere info volgt.

22 november: Halloweenspel

Boe!! Durven jullie wel komen naar deze activiteit? Trek allemaal jullie griezeligste kleren aan en pas maar goed op waar je loopt. Jullie mogen van 14u-17u veilig naar het lokaal komen.

29 november: Badeendenspel

Kwek! Kwek! Kwek! Vandaag mogen jullie badeenden vissen. De dag van de badeenden vissen is aangebroken. We spreken af van 14u-17u aan het lokaal.

6 december: Sinterklaas

Zijn jullie dit jaar wel braaf geweest want de Sint zal zijn grote boek eens openen en kijken of jullie wel braaf zijn geweest. We spreken af van 14u-17u af aan het lokaal.