Programma Scheepsmakkers

Jaja het is weer zover, het scoutsjaar gaat weer van start. Net zoals vorig jaar zijn er nog steeds verbouwingen bezig aan het lokaal. Let dus steeds goed op de locaties. Er wordt heel vaak afspreken aan de basis met de fiets. Voor leden die vanuit Zeebrugge komen zal er altijd 20 minuten voor de activiteit een leiding klaarstaan met de fiets aan het lokaal, zodat er samen kan gefietst worden. Wie nog vragen heeft kan altijd terecht bij de leiding aan het lokaal of telefonisch. De nummers vind je terug in het begin van het boekje.

Hopelijk zijn jullie allemaal terug talrijk aanwezig en kunnen we er samen een topjaar van maken!

Veel liefs en dikke zoen ❤

Tine, Lowie, Bertje, Arno, Tilly en Brian

Zondag 10 september: Startdag

Jaja het is weer zover. Vandaag openen we het nieuwe scoutsjaar met onze startdag. Kom maar allemaal af want vanaf vandaag kan je weer elke zondag komen ravotten. Wij zijn er klaar voor, hopelijk jullie ook! Startdag begint om 10u en om 17u mogen jullie samen met je mama en papa een aperitiefje komen drinken! Tot dan!

Zondag 17 september: Roeien

Spieter, spetter, spater, vandaag gaan we op het water. Neem allemaal reserve kleren en schoenen mee, want wie weet worden jullie een beetje nat. We verzamelen om 13u30 aan het ponton. Voor diegene die met de fiets komen spreken we om 13u10 af aan het lokaal.

Zondag 24 september: Sterren op de dansvloer

Vandaag zijn jullie de sterren op de dansvloer! Binnen twee weken zullen jullie schitteren op het podium van feestzaal de Albatros. En daarom zullen we vandaag onze super-act in elkaar steken! We spreken af om 14u aan de basis, of voor de sportievelingen om 13u40 aan het lokaal met de fiets. Vergeet zeker jullie dansschoenen niet!

29-30-1 oktober: Weekend

We gaan  op weekend. Het thema is nog een raadsel, maar hou jullie maar klaar voor een spetterend weekend. Er zal vuurwerk zijn, kreeft, en nog zo veel meer. Allejah vuurwerk mogen we niet echt afsteken van de kampwachter en Bertje en Brian lusten geen kreeft dusja onze plannen vallen wel een beetje in het water. Meer info krijgen jullie nog!

Zondag 8 oktober: Harde spelletjes

Vandaag spelen wij het oude gladiatoren spel en testen wij elkaars spieren, want wij spelen vandaag harde spelletjes. Neem allemaal jullie spieren mee want de leiding heeft die al vast klaar staan in de basis. Inderdaad we spreken af om 14u aan de basis. Neem best kleren mee dat mogen vuil of kapot mogen.

Zaterdag 14 oktober: BBQ

Geef het maar toe: eten van de scouts is toch zoveel beter dan thuis. Je durft het misschien niet zeggen, maar wij weten het wel. Maar wees gerust, vandaag kan je dit aan je ouders bewijzen op de BBQ. Verder info volgt.

Zondag 22 oktober: Roeien

Klieder kledder nat, vandaag worden we terug nat. We gaan vandaag nog eens gaan roeien. Neem dus allemaal je reservekledij en schoenen mee, want wie weet worden jullie een beetje nat. We verzamelen om 13u30 aan het ponton. Voor diegene die met de fiets komen spreken we om 13u10 af aan het lokaal.

Zondag 29 oktober: Geen scouts

Vandaag mogen jullie eens lekker in je zetel blijven zitten voor de tv want voor jullie is er geen activiteit. De leiding is op weekend en zien jullie allemaal volgende week heel graag terug.

5 november: Bic-mac menu spel

Scouts en Macdonalds samen? Kan dat? Ja dat kan en het zal zo zijn! Welk spel dit juist zal zijn, blijft voor jullie een geheim. We verzekeren dat dit een groots spel zal zijn! Dus komen, komen, komen! We spreken om 14u af aan de basis.

xxx sm-leiding

Zaterdag 11 november: Truffelverkoop

Haal maar je beste verkoperspraatje uit want de beste truffels zijn in het land! Zoals elk jaar spreken we af om 10u aan het lokaal en zijn we er terug om 17u, vergeet je lunchpakket niet en eventueel je regenjas voor moest er slecht weer zijn.

Zaterdag 18 november: chokolaspel

Wie houdt er nu niet van chocolade? Iedereen toch?! Deze avond spelen we een spel, geheel in het thema ‘chokola’. Wat dat zal worden zul je pas zien als je komt, maar we verzekeren dat het de moeite waard zal zijn! We spreken af aan het lokaal met de fiets om 20u, om 22u30 is het supermegacoole spel afgelopen. Vergeet ook geen kleren die een beetje vuil mogen worden, want ‘chokola’ kan wel eens smelten en blijven plakken…

Zondag 26 november: Stratriskospel

Je hoort het misschien wel al in de naam van deze activiteit, vandaag spelen we niet één maar wel twee spellen!! We stoppen vandaag stratego en Risk samen in de blender en zetten deze op volle snelheid. Benieuwd wat deze shake wordt? Kom dan zeker af! We spreken om 14u af aan de basis met de fiets.

Zondag 3 december: Sinterklaas

Vandaag komt de liefste man op bezoek met al zijn pieten. Hij zal in zijn grote boek kijken of jullie wel allemaal braaf zijn geweest. Kom dus allemaal maar af om hem te begroeten en wie weet krijg je misschien wel iets lekkers mee naar huis. We spreken af om 14u aan het lokaal en om 17u vertrekt de boot terug richting Spanje.