Programma Scheepsmakkers

Programma SM

Zondag 5 december: Sinterklaas

WATTTT??? Een stoomboot in Zeebrugge???

Dat kan maar van één iemand zijn, je kunt het al raden.

Deze middag komt Sinterklaas op bezoek. Hopelijk zijn jullie braaf geweest dit jaar, anders zou het wel eens kunnen gebeuren dat je wordt meegenomen in de zak van zwarte piet.

We spreken af om 13u30 aan het lokaal.

Zondag 12 december: Special Winter Olympics

Omdat gewone Olympische Spelen te standaard zijn, geven wij er vandaag een andere tint aan. Aangezien het nu toch al koud is, zijn het de Winter Olympics. Wie behaalt de gouden medaille? We spreken af om 14u aan het lokaal.

Zondag 19 december: Het Grote kerstballenspel

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way… Vandaag gaan we met ballen spelen! Wat precies we gaan doen en welke ballen het zullen zijn, komen jullie vandaag te weten! We spreken af om 14u aan het lokaal.

Zondag 26 december: Kerstfeestje

Kerst vier je samen met je familie, maar natuurlijk ook met de scouts. We zijn namelijk ook één grote familie eh! De leiding zorgt alleszins voor een spetterend feestje!! Kerst vier jedan  natuurlijk in één van je chicste outfits. Jullie worden verwacht om 20u tot 23u in het lokaal met een cadeautje ter waarde van 5 euro die zowel voor een jongen als een meisje geschikt is.

Zondag 2 januari: Een-Tegen-Allen

Ben jij een of allen. We spelen vandaag het een-tegen-allen spel. Dus laat maar zien dat je het in je eentje tegen iedereen kan opnemen of in groep. Wees gerust jullie moeite zal niet voor niets zijn. Jullie worden verwacht om 14u aan het lokaal.

Zondag 9 januari: Het Grote Driekoningenspel

Drie koningen, drie koningen, breng mij terug naar de scouts!

Vandaag gaan we zoals Caspar, Melchior en Balthasar in het echte Zeebrugge op zoek naar de one and only Jesus. Wat dit allemaal inhoudt zullen jullie wel zien. We verwachten jullie om 14u aan het lokaal.

Zondag 16 januari: Schaatsen

We trekken onze schaatsen nog eens aan en proberen niet op onze muil te vallen op de schaatsbaan. Bij de ene lukt dat al wat beter dan bij de andere. We spreken af om 13u30 aan het lokaal. Neem allemaal 5 euro mee en vergeet ook je handschoenen en identiteitskaart niet! Neem ook zeker een mondmasker mee, kejet met am die coronaMaAtReGeLeN. Vraag ook aan eens jullie lieve ouders of ze ons eventueel kunnen voeren van of naar Brugge.

Zondag 23 januari: Winteronderhoud

Geen paniek, het is de eerste, maar niet de laatste keer dat we winteronderhoud zullen doen, hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig. Met hoe meer we zijn, hoe vlugger het zal gaan. Jullie worden verwacht om 14u aan de basis.

Zondag 30 januari: Het grote Snapchat-spel

Jullie hebben tegenwoordig wel elk moment van de dag wel jullie GSM bij, vanmiddag mogen jullie deze voor een keer ook gebruiken om een spel te spelen. Het enige wat je moet doen, is zorgen dat je snapchat hebt geïnstalleerd. Heb je dit niet, geen paniek want het jullie worden verdeeld in teams. We spreken af om 13u30 aan het lokaal met jullie fiets en GSM.

Zondag 6 februari: Geen Scouts

Dit weekend is er geen scouts, aangezien jullie lieftallige leiding zelf op weekend is.

Tot volgende week!!!!

Zondag 13 februari: Valentijnsspel

Vandaag spelen we een spel vol liefde, want het is Valentijn. Misschien zal Cupido wel een pijltje door iemand zijn hartje schieten. Wil je ook je grote liefde vinden? Kom dan maar af om 14u naar het lokaal met jullie beste versiertrucs!

Zondag 20 februari: Winteronderhoud

We horen jullie het al zeggen:”Weeral”. Maar we beloven dat het weer een enorm leuke middag wordt. Remember met hoe meer we zijn, hoe meer we kunnen doen. Jullie worden verwacht om 14u aan de basis.

Zondag 27 februari: Het-grote-vogeltje-je-bent-gevangenspel

Vogeltje, vogeltje in de lucht.

Opgesloten in een kooitje,

Hopelijk is dit geen klucht

en maken jullie geen zooitje

Zodat jullie mij komen bevrijden

en de jagers zullen bestrijden.

Jullie worden om 14u  verwacht aan het lokaal!

Zondag 6 maart: Winteronderhoud

Wees gerust, dit is waarschijnlijk de laatste keer dit jaar. De puntjes op de “i” zetten, lik da ze zeggen. Vandaag zullen we er dus voor zorgen dat we de boten in het water kunnen leggen, zodra het terug mooi weer is. Jullie worden verwacht om 14:00 uur aan de basis.