Programma Scheepsmakkers

Opnieuw zal er leiding met de fiets paraat staan aan het lokaal om samen met jullie naar de basis of het ponton te fietsen. We vertrekken 20 minuten voor uur van afspraak.

Lots of love

Tine, Morgane, Joppe, Chloë, Brian en Wim

Zondag 10 maart – Zeeslag

Welke scouts zijn wij? Een zeescouts natuurlijk. Water is dus onze tweede thuis. Vandaag spelen we het enige echte zeeslagspel. Kom allemaal maar af met jullie zeebenen want je zal ze nodig hebben.

Zondag 17 maart – Harde spelletjes

Vandaag gaan we harde spelletjes spelen. Hopelijk kunnen jullie tegen een stootje want hard is dan ook echt hard hé.

• Start? 14u
  • Waar? lokaal

Zondag 24 maart – Geen scouts

Jammer genoeg is er vandaag geen scouts. Jullie leiding is op zeescoutscongres. Samen met alle andere zeescoutsen van België trekken we naar Oostende om er van alles bij te leren. We hopen jullie allemaal volgende week te zien!

Zondag 31 maart – Spaghettimiddag + activiteit

Wat eten we vandaag spaghetti, spaghetti, spaghetti, … . Inderdaad vandaag eten we spaghetti want het is dan ook onze jaarlijks spaghettimiddag. Dit jaar geen familiespel, maar een gewone activiteit nadien. Wat we gaan doen, kom je de dag zelf pas te weten. De brief en inschrijvingsstrook vind je eerder in het boekje terug.

Zondag 7 april – Roeien

Joepie, na het lange wachten kunnen we eindelijk nog eens gaan roeien. We verzamelen om 14u aan de basis. Breng zeker reservekledij en -schoenen mee!

Zondag 14 april – Dwarsdoortocht

Vandaag gaan we dwars door alles. Niets kan ons tegenhouden, wij gaan er gewoon door! Doe zeker vuile kleren aan want het zou kunnen gebeuren dat je vuil word.

• Start:14u

Zondag 21 april – Paasroei-activiteit

Vandaag is het Pasen en wat wil dat zeggen? Inderdaad heerlijke chocolade eieren. Vandaag gaan we roeien, want de paasklokken strooiden ook eitjes uit op zee.

• Start: 14u
  • Waar: basis

Zaterdag 27 april – Verrassingsdag

Wat we vandaag doen is een verassing. Wat jullie wel al mogen weten is dat het vandaag heel leuk zal worden! We spreken om 12u af aan het lokaal met lunchpakket en om 16u zijn we terug in Zeebrugge.

• Let op dit is op een zaterdag!!!

Zondag 5 mei – Geen scouts

Jammer genoeg is er vandaag weer geen scouts. Jullie leiding is op weekend om het kamp voor te bereiden!

Zondag 12 mei – Moedertjesdag

Omdat het Moederdag is mag je vandaag allemaal jullie mama meedoen. We zullen jullie mama eens goed verwennen vandaag want dat verdient ze ook wel eens he!

• Start: 14u

Zaterdag 18 mei – speelstraat

Vandaag is het onze jaarlijkse speelstraat. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op deze leuke dag.

Zondag 26 mei – Woudloperstocht

Vandaag gaan we zelf ons potje koken. We roeien vandaag heel de dag dus neem zeker vleesjes mee en ook zeker reserve kledij voor als je in het water zou vallen!

• Start: 10u
  • Waar: basis

Zondag 2 juni – Verrassingsdag 2.0

Jaja jullie lezen het goed we hebben dit jaar nog een verassingsdag! Wat we gaan blijft natuurlijk een geheim. Wederom gaat het zeer leuk worden vandaag hopelijk komen jullie allemaal voor deze laatste activiteit van het jaar. Verdere info volgt nog!

• Start:13u30

28-29-30 juni: roeiweekend

Dit weekend schaven we jullie roeitechnieken en jullie kennis over de boten wat bij, kom dus zeker maar af! Verdere info volgt nog.

Dikke zoen en tot op kamp!

Jullie leiding: Joppe, Wim, Brian, Morgane, Tine en Chloë