Programma Scheepsmakkers

Programma scheepsmakkers

alle activiteiten tot 31 maart gaan niet door, vanwege het corona virus!!!

15 maart Het grote Dj Krulle spel gaat niet door

Zet je afro maar al op, want wie volgt Dj Krulle naar de top . Vandaag zoeken we de terechte opvolger van dj krulle aangezien deze vast zit op carnaval.

We spreken af om 14u aan het lokaal en afro op is pluspunt. Tot dan!!!!

22 maart Geen Scouts gaat niet door

Vandaag schaaft jullie leiding hun skills bij door Zeebrugge te vertegenwoordigen op het Zeescoutscongres.

Tot volgende week!!!

29 maart Wieltjesdag gaat niet door

Haal die roestige step/fiets/skeelers/segway/hoverboard maar al uit de garage want vandaag gaan we al rollend knallen als echte zeescoutsen.

We zien jullie om 14 u aan het lokaal met een wieltjes-voorwerp.

5 april April-grap-spel

Wat is het verschil tussen een zeescouts en een chiro?

Welke fiets rijdt op twee ogen en heeft geen stuur?

Waarom stak de kip de straat over?

Op deze moppen vinden we vandaag het antwoord dus tap maar al je moppen in een beker en tot dan!!

We spreken af om 14u en eindigen om 17u.

12 april Roeien

We zijn weer van de partij om de skills die we vorig jaar vergaard hebben terug op te graven. Ook doen we wat er van ons verwacht wordt en killen we onze zeeziekte.

We spreken af om 13u30 aan het lokaal of om 14 u aan de basis als je het al weet liggen. Om 17 u mag je terug naar huis. Vergeet geen handdoek en reservekledij.

17-19 april Gouwweekend

Mohouw zeg, Het is alweer tijd voor een leuk weekend met alle leiding, vriendjes en vriendinnetjes van de scouts. We trekken er dit jaar weer op uit om samen met andere scoutsen vrienden te worden, dat is eens wat anders dan TikTok heel de tijd. Brief volg

26 april Dropping

Zie brief in brievenbus.

Vergeet je zeker niet in te schrijven.

3 mei geen Scouts

Geen Scouts jullie leiding is de kampplaats gaan bezoeken.

9 mei speelstraat

Vandaag is onze jaarlijkse speelstraat, hopelijk zien we jullie allemaal vandaag in jullie uniform op onze leuke speelstraat.

17 mei Woudlopersroeien.

Vandaag nemen we jullie een hele dag op sjok.

We gaan roeien,koken en vooral overleven

We spreken om 10u af aan de basis met reservekledij een gamel en een stukjes vlees om te koken. Wij zorgen voor de rest. Om 17 u mogen jullie naar huis tot dan .

24 mei Technieken dag

Jullie technieken worden wat slapper en we zullen ze vandaag dus wat upgraden. Kom zeker af want deze technieken zijn essentieel voor op kamp.

Niet aanwezig = Niet cool.

We spreken af om 14 u aan de basis.

31 mei Smokkelspel

We weten al langer dat jullie criminelen zijn, maar jullie mogen dat ook eens bewijzen aan ons. Dus laat jullie smokkelskills  maar eens zien. We zien jullie om 14u aan het lokaal en je kan je gangsters om 17u terug komen halen.

7 juni Car Wash namiddag

Om onze roeiboten te onderhouden organiseren we een car wash.

Trommel maar al je vrienden/familie op want hoe meer autos/fietsen/skateboards om te wassen hoe leukere activiteiten we kunnen organiseren.

We spreken om 14 uur af aan het lokaal, brief volgt

14 juni Verassingsactiviteit

Spieter, spetter, spater… vandaag spelen jullie misschien met water. We hebben  voor jullie een verrassingsactiviteit gepland. We spreken af om 13:00 aan de basis. Vergeet ook zeker jullie reservekledij/ zwembroek/ handdoek niet.