Programma Scheepsmakkers

Programma SM

• Zondag 6 maart: Winteronderhoud

Wees gerust, dit is waarschijnlijk de laatste keer dit jaar. De puntjes op de “i” zetten, lik da ze zeggen. Vandaag zullen we er dus voor zorgen dat we de boten in het water kunnen leggen, zodra het terug mooi weer is.

Jullie worden verwacht om 14:00 uur aan de basis.

• Zondag 13 maart: Geen scouts

Jullie leiding is dit weekend gaan verbroederen met alle andere zeescoutsen van Vlaanderen, daarom is er vanmiddag geen activiteit. Tot volgende week!!

• Zondag 20 maart: beste scheepsmakker

Vandaag kiezen we wie de beste scheepsmakker is. Natuurlijk moeten jullie je eerst allemaal bewijzen, want enkel de All-round-champ zal de beker meekrijgen naar huis.

Jullie worden verwacht om 14 uur aan het lokaal.

• Zondag 27 maart: één-tegen-allen

Ben jij een of alleen. We spelen vandaag het een-tegen-allen spel.. Dus laat maar zien dat je het in je eentje tegen iedereen kan opnemen. Jullie worden verwacht om 14:00 aan het lokaal.

• Zaterdag 2 april: smokkelspel + Italiaanse avond

Vandaag mogen jullie je beste smokkelskills bovenhalen, want we spelen een smokkelspel. We zien jullie om 14u aan het lokaal om 17 uur gaan jullie als echte gangsters weer naar huis.

Ook willen we nog eens vermelden dat het Italiaanse avond is, we hopen jullie talrijk aanwezig te zien. Verder info volgt nog.

• Zondag 10 april: Satuja

Helaas zal je het dit weekend zonder jullie enthousiaste leiding moeten doen en is er dus geen scouts. Wij zijn zelf op gouwweekend, waar we onze van onze beste kant laten zien aan de andere scoutsen.

• Zondag 17 april: Roeien

HAAL OP! GELIJK! ennnn IN…. UIT… IN… UIT… Begin de commando’s alvast maar te oefenen, want vanmiddag gaan we eindelijk terug op het water. Na een lange koude winter te hebben stilgezeten, trotseren we terug de zee. Waar we thuis horen! We spreken af om 13:30 aan het lokaal met de fiets. Vergeet zeker jullie handdoek en reservekleren niet!

• Zondag 24 april: Vamos a la playa

Vamos a la playa, oh, oh, oh, ohhhh… Een keer iets anders dan op het water, maar  nog steeds in de buurt van onze dierbare Noordzee. Vanmiddag gaan we op ontdekking in de woestijn van Zeebrugge. We verzamelen om 13:30 aan het lokaal met de fiets.

• Zondag 1 mei: Geen scouts

Dit weekend is jullie leiding volop bezig met het voorbereiden van het supertoffe, chille, onvergetelijke kamp die er deze zomer weer aankomt. Vandaag moeten jullie de middag dus zelf zien te vullen want er is geen scouts.

• Vrijdag 6 mei tot zondag 8 mei: Blauwe Wimpel

Na lang wachten is het weer zover!! Blauwe Wimpel staat voor de deur! Dit weekend trotseren we allerlei uitdagingen samen met de andere Zeescoutsen van Vlaanderen. Harelbeke, Oostende, Brugge… Je zal ze allemaal leren kennen. Verdere info volgt via de inschrijvingsbrief.

• Zondag 15 mei: Roeien

Na zo’n weekend als vorige week kunnen we niet anders dan onze passie te volgen, vanmiddag gaan we terug het water op! We spreken af om 13:30 aan het lokaal met de fiets om samen naar het ponton te fietsen. Vergeet ook zeker niet jullie reservekledij en handdoek

• Zondag 21 mei: speelstraat

Hopelijk zien we jullie vandaag eens passeren op onze jaarlijkse speelstraat. Na een lange tijd mag deze eindelijk weer doorgaan, dus neem zeker nog wat extra vrienden mee en kom genieten van deze leuke middag.

• Zaterdag 28 mei: Verrassingsactiviteit

Vandaag haalt jullie leiding het creatiefste naar boven en zorgen we voor een spetterende afsluiter van het jaar! Je gaat ons dan ook moeten missen tot kamp. Wat we precies zullen doen, ga je wel zien. We geven alvast een kleine tip: “Er hangen geen blaadjes aan de boom in de winter”. Verdere info volgt nog!