Programma Scheepsmakkers

Het zit er nu echt wel op. Alle activiteiten van dit jaar zijn gepasseerd. We zullen jullie verschrikkelijk hard missen. Hopelijk zien we jullie allemaal terug tijdens kamp en tijdens het roeiweekend. Wanneer het roeiweekend doorgaat wordt later nog meegedeeld.

Opnieuw zal er leiding met de fiets paraat staan aan het lokaal om samen met jullie naar de basis of het ponton te fietsen. We vertrekken 20 minuten voor uur van afspraak.

Veel knuffels van jullie leiding

Tine, Bert, Tilly, Brian en Lowie

25 februari: Geen scouts

Vandaag jammer genoeg geen scouts. De leiding vertoeft dit weekend in het o zo mooie Limburg, waar ze rond de tafel zitten om het kamp voor te bereiden. Jaja na dit weekend weten wij het thema al maar jullie zullen moeten wachten tot juni. Iemand ideetjes? Laat maar weten.

3 maart: Districtsactiviteit

Vandaag is het een speciale activiteit, want we gaan vandaag een reusachtig spel spelen, samen met alle andere scheepsmakkers (of jong-givers in hun geval) van ons district. Meer info volgt nog.

11 maart: Balspelletjes

Elke bal waar je maar aan kan denken zal vandaag aanwezig zijn. Zorg dat je erbij bent ! We spreken af om 14u aan de basis en vergeet jullie goed humeur niet.

18 maart: Zwemmen

We zijn al vaak op het water geweest, maar er nog niet in. Omdat het kanaal nu nog wat te koud is gaan we in een lekker warm zwembad gaan zwemmen. We spreken om 9u af aan het lokaal en zijn terug om 12u. Vergeet je zwemgerief, zwembandjes en 5 euro niet.

25 maart: Spaghettimiddag

Vandaag kan je weer eens je buikje vol eten met de lekkerste spaghetti in de streek. Weet je niet meer hoe kampkost smaakt? Dan is dit zeker het ideale moment om je geheugen op te frissen. Meer info vind je vooraan dit boekje.

1 april: Het fratsenspel

We doen het misschien wel elke week, maar vandaag doen we extra ons best om jullie beet te nemen. Hopelijk heb je ogen op je rug, want wij komen er aan!!! We spreken om 14u af aan de basis.

8 april: Geen scouts

Net zoals jullie muntanga hadden vorig jaar, gaat dit jaar een gouwweekend door voor de leiding. Samen met alle andere leiding van onze gouw gaan we gedurende het weekend nieuwe spelletjes leren spelen, die we misschien ook eens met jullie kunnen spelen. Jammer genoeg kunnen we hierdoor geen activiteit geven. We zien jullie terug volgend weekend.

15 april: Roeien

We hebben deze winter hard aan onze boten geschuurd en nu is het tijd om ze terug in het water te leggen en ze naar hun vaste stekje te roeien. We spreken om 13u30 af aan de basis om onze boten terug naar het ponton te brengen. Vergeet geen reservekleren en reserveschoenen.

20 april: Infiltratietocht

Het is onze jaarlijkse infiltratietocht, misschien vinden wij jullie terug in een maïs veld of tussen de bomen maar dat zien we dan wel. We spreken om 20u30 af aan het lokaal en om 23u mogen jullie terug huiswaarts keren. Vergeet zeker geen reservekleren en stevig schoenen die vuil mogen worden mee te brengen.

27-29 april: Dropping

Jullie vroegen het al lang, maar hier is hij dan: de dropping. We trekken onze bergbottinen aan en gaan een top weekend beleven. Ook voor de leiding is alles nog een verassingen. Meer info volgt.

5 mei: Speelstraat

De straat wordt terug afgezet, de sjorring wordt weer op poten gezeten en de straat komt vol te staan met opgeblazen speelplezier. Neem maar al je vrienden, vriendinnen (of misschien wel je liefje) mee en maak van onze speelstraat terug een topeditie.

13 mei: Het Giant kleurboekspel

Vandaag word het een kleurrijke dag, we spelen met veel kleurtjes en misschien worden jullie kleren wel weer vuil. We spreken af om 14u aan de basis met reserve kleren en 2€. Tot dan

19 mei: Roeien

Vandaag gaan we terug het water op. De riemen liggen al klaar, train jullie armspieren maar want vandaag gaan we onze techniek terug wat beschaven. We spreken om 14u af aan het ponton. Vergeet geen reservekleren en reserveschoenen.

27 mei: Slotactiviteit

Vandaag is het de laatste activiteit van het jaar. oooohhhh. Vanaf dan zal je onze stralende lach elke week moeten missen. Om het fantastistische jaar af te sluiten maken we er een top activiteit van. Hopelijk zijn jullie er allemaam bij. Wat we gaan doen, is een verassing. Meer info volgt nog!