Zeehondjesleiding

De mega-zotte zeehondjesleiding van 2021-2022 :

Olivier Verslype (Petro)

Totem: Goedaardige Rog

Leukste Herinnering: Ik zit sinds mijn tweede-jaar Zeehondje in de Zeescouts en heb er nog geen enkel jaar spijt van gehad. De vriendschap tussen al je scoutsvrienden wordt alleen maar beter. Dit vind ik ook de belangrijkste waarde van deze jeugdbeweging. Mijn beste herinnering is toch wel op de kampen met andere scoutsen zoals: Mutanga, Nabadda, Blauwe Wimpel. Hier leer je zoveel nieuwe vrienden kennen.

Tijmen De Wit (Gigi)

Totem: Loze Poon

Leukste Herinnering: Ik zit al vanaf de zeehondjes bij de zeescouts en vond alle activiteiten heel tof en leuk. Maar mijn leukste moment vond ik toch wel tijdens mijn tweede jaar zeeverkenner, toen we een week op zeilkamp gingen naar Sneek in Nederland. Een ganse week op het water, zeilen van dorpje naar dorpje, samen met mijn beste makkers dat was heerlijk. En alhoewel we een goeie kookstaf bijhadden hebben we op de terugweg toch genoten van de grote emmers kippenvleugeltjes en kippenbilletjes bij de KFC.
Het was een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten!

Sarah Volckaert (Nala)

Totem: Doordachtzame Honinggoerami

Leukste Herinnering: Ik zit al sinds mijn eerste jaar zeehondje in zeescouts Stella-Maris en ben razend enthousiast om nu ook mijn eerste jaar leiding te geven. We hebben zoveel leuke dingen meegemaakt: op weekend gaan, leren sjorren, roeien, op kamp gaan … Mijn favoriete herinnering is toch de zangstonde op kamp. Dan merk je pas wat voor een toffe groep we zijn.

Maiko Byl (Toto)

Totem: Kluchtige Doktersvis

Levi Godderis (Apodemus)

Totem: Doorbijtende Snoek

Leukste Herinnering: Ik zit al vanaf 1ste jaar zeehond in de scouts en heb van elke seconde gehouden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ik mega veel zin heb voor nu leiding te geven, kijk er al naar uit sinds dat ik een welp ben.

Tine Baert (Zazoe)

Totem: Zorgzame Orka