Zeehondjesleiding

De Zeehondjesleiding 2017 – 2018 zijn:

Julie De Volder (Nala):

dsc_0205Totem: Goedhartige zilverwinde

Leukste herinnering: De leukste activiteiten vond ik altijd infiltratietochten en ook wel een beetje 2daagse. Niet om het wandelen, maar gewoon de avonturen die je beleeft, elkaar beter leren kennen, … Wat ik ook heel chique vind is, ik ben er maar bij gekomen in mijn eerste jaar verkenner en toch hoor je bij de groep!

Rens Hungenaert (Apodemus):

dsc_0293

Totem: Vlijtige haring

Leukste herinnering: Onze eerste zeilkamp vorigjaar was een momentje om nooit te vergeten.
Samen een week zeilen en lol maken met je scoutsvrienden (wat moet je nog meer hebben) en dat zijn vrienden voor het leven. Ook wel sjorren op kampen, de zotte constructies en de vooruitgang dat je kan zien van niets naar iets massa’s zot.

Jonas Baert (Gigi):

dsc_0223Totem: Ondernemende zeeleeuw

Leukste herinnering:Ik ben begonnen in de scouts als een kookstafkind , dit was één van de mooiste tijden van mijn leven. Eens ik in de scouts kwam als zeehond ging de wereld open voor mij. Ik heb het eerste zeilkamp mogen meemaken en dat was echt een topper in mijn scoutsleven. Ik sta ook altijd versteld van wat de leiders altijd in petto hebben om te sjorren op kamp. mijn jaren als leiding beginnen nu pas en ik denk dat ze niet rap zullen eindigen want ik zou me geen week kunnen voorstellen zonder de scouts.

Jordy Daveloose (Petro):

dsc_0203Totem: Bereidwillige blauwbaars

Leukste herinneringIk ben begonnen als eerste jaar welp en ben gestopt als derde jaar welp. Twee jaar ben ik gestopt maar toen probeerden mijn scouts vrienden me te overtuigen om terug te komen en dat is ze ook gelukt. Mijn mooiste herinnering is het feit dat je vrienden voor het leven maakt in de scouts.

Lars Helsen (Zazoe):

LarsTotem: Neutrale sprot

Leukste herinnering: Ik ben begonnen als zeehond, ik heb 4 jaar in de scouts gezeten en dan ben ik jammer genoeg gestopt. later ben ik dan terug gekomen als 2de jaar verkenner. Mijn leukste herinneringen zijn de zeilcursussen, de groepskampen en de zeilkampen. Ook het feit dat je een sterke band creëert met al je vrienden vind ik leuk. Het waren toffe en leerrijke jaren in de scouts, en ik hoop dat er nog vele jaren mogen bijkomen.

Frouke Huvaere (Veva):

20171008_164711[1]Totem: Tedere goudmakreel

Leukste herinnering: Mijn mooiste herinnering aan de scouts is toen we de kust hebben afgestapt met de verkenners. Het was echt afzien maar nu kijk ik terug op die ervaring met een super goed gevoel. Je leert elkaar echt kennen door samen zo veel te wandelen. Op dat moment heb ik echt vrienden voor het leven gemaakt.