Zeehondjesleiding

De mega-zotte zeehondjesleiding van 2022-2023 :

Fleur Baert (Kora)

Totem: Giechelende Kogelvis

Leukste Herinnering: Ik zit al sinds mijn eerste jaar zeehondje in de zeescouts. Door de scouts heb ik al veel mooie momenten gehad en al veel dingen geleerd. Mijn mooiste herinneringen zijn de weekends en de kampen.

Romy Deschryver (Kerri)

Totem: Charmante Guppy

Ik zit al sinds mijn tweede jaar zeehondje in de zeescouts. Sindsdien heb ik mij nog geen enkele zondagmiddag verveeld. Ook mijn beste vrienden heb ik leren kennen in de scouts. De leukste herinneringen voor mij zijn de weekends, droppings en zomerkampen!

Sarah Volckaert (Nala)

Totem: Doordachtzame Honinggoerami

Leukste Herinnering: Ik zit al sinds mijn eerste jaar zeehondje in zeescouts Stella-Maris en ben razend enthousiast om nu ook mijn eerste jaar leiding te geven. We hebben zoveel leuke dingen meegemaakt: op weekend gaan, leren sjorren, roeien, op kamp gaan … Mijn favoriete herinnering is toch de zangstonde op kamp. Dan merk je pas wat voor een toffe groep we zijn. 

Maiko Byl (Toto)

Totem: Kluchtige Doktersvis

10 jaar geleden ben ik gestart als eerste jaar scheepsmakker. Als ik hier op terug kijk vind ik het alleen maar jammer dat ik niet vroeger ben gestart. Ik heb me al deze tijd kunnen amuseren met de vrienden die ik door de jaren heen heb leren kennen. Ik hoop dan ook nog veel leuke momenten te mogen meemaken met deze vrienden.

Jana Soreyn (Veva)

Totem: Doordachtzaam Harlekijnvisje

Ik zit al sinds mijn tweede jaar zeehondje in de zeescouts en ben zo blij dat ik deze keuze gemaakt heb! Elke zomer op kamp gaan met al je vrienden is iets die ik niet meer zou kunnen missen! Je maakt er de leukste herinneringen waar je nog heel je leven over zult kunnen praten !

Levi Godderis (Apodemus)

Totem: Doorbijtende Snoek

Leukste Herinnering: Ik zit al vanaf 1ste jaar zeehond in de scouts en heb van elke seconde gehouden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ik mega veel zin heb voor nu leiding te geven, kijk er al naar uit sinds dat ik een welp ben.

Marthe Deschryver (Xebo)

Totem: Eigenzinnige Penseelkrab

Ik zit sinds mijn eerste jaar zeehondje in de zeescouts. In de scouts leer je nieuwe vrienden maken, liedjes zingen, spelletjes spelen, dingen knutselen en soms gerechtjes koken… Ook krijg je een eigen totem en voortotem die bij je passen. Mijn totem is eigenzinnige penseelkrab en die is heel toepasselijk. De leukste tijd van het jaar is op kamp gaan in de zomer en vanaf dit jaar doe ik dit als leidster.