Scheepsmakkersleiding

De ruige scheepsmakkerleiding 2021 – 2022 zijn…. (tromgeroffel):

Fleur Baert

Totem: Giechelende Kogelvis

Leukste Herinnering: Ik zit al sinds mijn eerste jaar zeehondje in de zeescouts. Door de scouts heb ik al veel mooie momenten gehad en al veel dingen geleerd. Mijn mooiste herinneringen zijn de weekends en de kampen.

Wietse Bauwens

Totem: Guitige Paling

Leukste Herinnering: De beste herinnering die ik in de scouts gemaakt heb was een zeilreis genaamd ventesco. Met 3 grote zeilschepen de golf van biskay overvaren was een onvergetelijk avontuur.

Tim Braet

Totem: Volhardende Roodbaars

Leukste Herinnering: Al sinds mijn 1e jaar welp zit ik in de zeescouts. Elke zondag stond ik er opnieuw vol met  enthousiasme. In al die jaren heb ik al enorm veel plezier gehad, maar de leukste activiteiten was voor mij zeilen. In heel mijn carrière in de zeescouts heb ik alleen maar meer enthousiasme gekregen om er nu ook als leiding te staan en plezier te maken met de gastjes.

Jens De Volder

Totem: Welmenende Luipaardstrekkersvis

Leukste Herinnering: Hallo vrienden en anderen. Mijn leukste herinneringen aan mijn scoutscarrière zijn de zeilcursussen en zeilkampen. Niet alleen was dit zeer leerrijk, maar waren dit steeds onvergetelijke tijden!

Wim Baert

Totem: Behulpzame Poon