Scheepsmakkersleiding

De ruige scheepsmakkerleiding 2022 – 2023 zijn…. (tromgeroffel):

Jasper Lahti

Totem: Onafhankelijke Murene

LeuksteHerinnering: Ik zit al sinds mijn 1ste jaar zeehond in de zeescouts en heb het altijd plezant gevonden. Mijn beste herinnering was mijn 1ste groot kamp waarbij het kampvuur werd aangestoken door te vuurspuwen. Het beste vind ik nog steeds als we activiteiten doen met andere scoutsen. Zo leer je veel nieuwe en plezante mensen kennen.

Olivier Verslype

Totem: Goedaardige Rog

Leukste Herinnering: Ik zit sinds mijn tweede-jaar Zeehondje in de Zeescouts en heb er nog geen enkel jaar spijt van gehad. De vriendschap tussen al je scoutsvrienden wordt alleen maar beter. Dit vind ik ook de belangrijkste waarde van deze jeugdbeweging. Mijn beste herinnering is toch wel op de kampen met andere scoutsen zoals: Mutanga, Nabadda, Blauwe Wimpel. Hier leer je zoveel nieuwe vrienden kennen.

Tim Braet

Totem: Volhardende Roodbaars

Leukste Herinnering: Al sinds mijn 1e jaar welp zit ik in de zeescouts. Elke zondag stond ik er opnieuw vol met  enthousiasme. In al die jaren heb ik al enorm veel plezier gehad, maar de leukste activiteiten was voor mij zeilen. In heel mijn carrière in de zeescouts heb ik alleen maar meer enthousiasme gekregen om er nu ook als leiding te staan en plezier te maken met de gastjes.

Lisa Bekaert

Totem: Schalkse Paling

Leukste Herinnering: Ik zit sinds mijn eerste jaar zeehondje in de zeescouts. Ik heb dus al veel mooie momenten meegemaakt. Mijn mooiste herinneringen zijn: zeilcursus, zeilkamp in Friesland en blauwe wimpel. Je leert super veel mensen kennen en je maakt veel avonturen mee. Elk jaar kijk ik er ook naar uit om op kamp te vertrekken.

Bixenti Ducoulombier

Totem: Tolerante Marlijn

Leukste Herinnering: Al vanaf mijn zes jaar zit ik in de Zeescouting. Een beter beslissing konden mijn ouders en ik niet maken! Al twaalf jaar lang heb ik nog geen seconde spijt gehad van het feit dat ik in de scouts zit! Een van de zoveel supertoffe dingen wat we in de Zeescouts hebben gedaan was het Gouwweekend “Nabadda”. Daar heb ik heel veel nieuwe vrienden leren kennen. Nu als leider zal ik alles eraan doen om er een fantastisch leuk Scoutsjaar van te maken!

Tijmen De Wit

Totem: Loze Poon

Leukste Herinnering: Ik zit al vanaf de zeehondjes bij de zeescouts en vond alle activiteiten heel tof en leuk. Maar mijn leukste moment vond ik toch wel tijdens mijn tweede jaar zeeverkenner, toen we een week op zeilkamp gingen naar Sneek in Nederland. Een ganse week op het water, zeilen van dorpje naar dorpje, samen met mijn beste makkers dat was heerlijk. En alhoewel we een goeie kookstaf bijhadden hebben we op de terugweg toch genoten van de grote emmers kippenvleugeltjes en kippenbilletjes bij de KFC.
Het was een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s