Scheepsmakkersleiding

De scheepsmakkersleiding 2018 – 2019:

Brian Shillam

42916006_234180180787871_5678450062464647168_nTotem: Ruige zeeluipaard

Tofste herinnering: Het samen zijn met mijn beste vrienden in de scouts is voor mij het mooist. Ik ben dan ook de scouts dankbaar voor het ontmoeten van vrienden voor het leven. Ook de leiders waar ik leiding van kreeg waren echt gewoon bère. Al de constructies die we bouwen op kamp zijn echt de max. Ik ga het gast zijn wel missen, maar ik zie mijn taak als leiding ook wel zitten.

Tine Baert

42902808_281811839110366_3654162891310891008_n.jpg

Totem: Zorgzame orka

Leukste herinnering: Mijn mooiste scoutsherinneringen zijn 2-daagse’s. Tijdens het wandelen kom je de gekste dingen tegen. Je benen bekladden met de route omdat je geen papier bij je hebt, 3 keer een ijsje eten omdat je dezelfde crèmekar altijd maar weer tegenkomt, je snoepketting (met de weg die je moet volgen) opeten voordat je vertrekt of opgeschreven hebt hoe je moet lopen. In chique restaurant slapen of in een turnzaal met bedden of gewoon in een garage. Ondanks de pijnlijke voetjes, zijn het onvergetelijke dagen!

Morgane Verdikt:

dsc_0247Totem: Wispelturige barramundi

Leukste herinnering: Mijn eerste jaar in de scouts was als 3e jaar verkenner. Net voor het kamp in zicht was sloot ik me aan bij de groep. Mijn mooiste herinnering is dat ik vanaf het begin welkom was en iedereen super vriendelijk was. Niet alleen de verkenners maar ook de leiding, kookstaf en de jongere takken. Ik had al snel het gevoel dat onze scouts één hechte groep is. Ik heb tientallen herinneringen van dat ene kamp: onze tent die water vatte, sjorren, dropping, enzovoort. Nu ik leiding ben bij de zeewelpen komen er zeker nog vele herinneringen bij.

Joppe Demonie:

43321053_240178553324606_8078697943198072832_n

Totem: Neutrale tuimelaar

Leukste herinnering: Mijn leukste herinneringen zij die van de zeilcursussen waar we elke dag mochten zeilen en het allereerste zeilkamp vond ik natuurlijk ook heel leuk omdat je dan ook veel mocht zeilen en samen kon zijn met al je vrienden.

Chloë Helsen:

ChloeLeukste herinnering: Ik ben begonnen als zeewelp in de scouts en jammer genoeg ook gestopt als welp. Concrete herinneringen heb ik niet maar wat ik mij wel herinner is dat het altijd heel leuk was om tussen je vrienden te zijn en zotte dingen te doen. Als ik dan terugdenk aan die periode weet ik nog hoe hard ik mij geamuseerd heb tijdens het kamp. Nu ben ik overtuigd geweest om terug in de scouts te gaan en ik heb er heel veel zin in als leiding. Ik kan al niet meer wachten tot we op kamp gaan! En om dit jaar opnieuw vele avonturen te mogen meemaken.