Lokaal

Verhuring lokalen

Opzoek naar een toffe locatie voor een weekend (of meerdere dagen) . Dan zijn onze lokalen misschien iets voor u.

Onze lokalen :

Onze lokalen zijn heel ruim met een dagruimte en 2 slaapruimtes.Er is een   keuken(zelfkook) aanwezig. Voor sanitair zijn er wc’s en douches voorzien.

De lokalen liggen in Zeebrugge, in de buurt van een park, strand,  kleine kinderboerderij en de tram.

Interesse om onze lokalen te huren of wilt u meer informatie kijk dan zeker verder op:

Onze lokalen kunnen gehuurd worden via het CJT. Alle informatie voor het huren van de lokalen kan je vinden op de site van CJT.

Informatie over renovatie lokalen Ploegstraat

Al enkele jaren bekijken wij samen met de Parochiale werken van Zeebrugge, die eigenaar zijn van onze lokalen, de mogelijkheden om deze te renoveren. De lokalen zijn na al die jaren een echte thuis geworden en alhoewel het onze geliefde uitvalsbasis is, zijn het gebouw en de lokalen in een slechte staat en willen we daar iets aan veranderen. We hebben met Stad Brugge en de Parochiale werken van Zeebrugge meermaals overlegd en zijn dankzij hen tot een oplossing gekomen.

Na de zomervakantie in 2016, zijn we gestart met de lokalen leeg te halen en te strippen. In januari 2018 beginnen de aannemers aan de opbouw van het gebouw, verwacht om voor het bouwverlof deze zomer klaar te zijn. Daarna kunnen we zelf aan de slag met de afwerking om hopelijk werkjaar 2018-2019 in te zetten in een vernieuwd lokaal!

In tussentijd vinden de activiteiten nog steeds plaats buiten, in parochiezaal De Biekorf, De Albatros of onze basis. De locatie van de basis vind je onderaan deze pagina.

Meer informatie

Dankzij de Parochiale werken Zeebrugge en Stad Brugge worden onze lokalen onder handen genomen. Zij investeren respectievelijk een minimum van €55.000 en €82.645, aangevuld door extra’s en de mankracht van onze leidingsploeg, medewerkers en andere vrijwilligers. Artes Depret, Quintiens en ASD nemen de werken op zich.

De Basis

Onze basis bevindt zich aan het jaagpad ter hoogte van Zwankendamme, bij het bolletje. Volgens Google Maps is dit Ter Doeststraat 100, maar veel kans dat je GPS ergens anders uitkomt als je dit adres invoert. Het sterretje toont waar ons lokaal nu is, in de Ploegstraat.

Basis tav lokaal

Met vragen kan je terecht bij:

Tine: 0476/37.35.25

Of mailen naar: groepsleiding@zeescoutszeebrugge.be