Voorwoord en mededelingen

Voorwoord

We sloten het jaar af met een fantastische kamp deze zomer en nu starten we het nieuwe jaar met een boekje vol unieke en mega zotte activiteiten.

We starten het nieuwe werkjaar met onze jaarlijkse startdag. Iedereen is welkom, neem dus gerust je nicht, neef, vriend en vriendin meer. Ook dit jaar gaan de drie oudste takken op het water en leren de zeehondjes  spelenderwijs het water verkennen.

Er staan naast de gewone activiteiten ook tal van andere evenementen gepland. Op 14 oktober gaat onze jaarlijkse BBQ door. Kippenboutjes, worst, brochetten, ribbetjes en een uitgebreide groentenbar zullen ervoor zorgen dat je niet met een lege maag naar huis terugkeert. De leden en leiding zorgen deze avond voor het entertainment met hun optredens en erna kan iedereen er op los dansen. Wie de foto’s van kamp wil bekijken, kan dit ook op deze avond doen.

Ook onze truffelverkoop staat weer gepland en daarbij hebben we jullie hulp nodig. Vraag aan je buren, oma en opa, vrienden, tante en nonkel en iedereen waar je maar aan kan denken om onze truffels te kopen. Nergens zijn onze truffels zo lekker als de onze. Op zaterdag 11 november maken we dan de straten van Zeebrugge en Heist onveilig om onze chocola te verkopen.

Wil je weten wat er je de komende drie maanden te wachten staat? Lees maar vlug verder.

Stevige linker.

Jullie leiding

Uniform

Ook dit jaar moet jullie uniform weer perfect in orde zijn.  Om het jullie een beetje makkelijker te maken en ervoor te zorgen dat iedereen alles juist heeft hangen, hebben we hier speciaal een prentje voorzien.

Een kleine opmerking: alles moet op de pull gehangen worden, niet op het T-shirt. Denk er ook aan om de naam van uw kind op hun shirt, das en pull te schrijven.

Indien niet alles duidelijk is, mag je het natuurlijk altijd aan jullie lieftallige leiding vragen!

uniform

Fluohesjes

Veiligheid is een prioriteit. Wanneer wij samen met de fiets de baan op gaan, krijgt ieder lid een fluohesje aan. Sommige dagen hebben verschillende takken een activiteit waarbij we ons op de straat begeven en hebben wij geen fluohesjes genoeg voor iedereen. Hebben jullie er thuis liggen, aarzel dan niet om een hesje mee te geven. Zo is je kind veilig onderweg naar de scouts en hebben we er misschien genoeg. Want alle beetjes helpen!