Zeeverkennerleiding

De zeeverkennersleiding 2018-2019

Delphine Vandierendonck:

delphine-1Totem: Zachtaardige zonnevis

Leukste herinnering: Mijn mooiste herinneringen komen van het eerste zeilkamp, toen we de laatste dag naar huis aan het zeilen waren en onverwachts een zeehond, ja een ECHTE wilde zeehond zagen. Maar vooral al de momenten in de groep bij je vrienden zijn onvergetelijk.

Bjarne Fockenier:

Totem: Aanstekelijke Doktersvis

BjarneLeukste herinnering: Een van de vele leuke herinneringen was bij mij als welp, toen gingen we met onze roeibootjes varen tot aan gigantische zandbergen in de achterhaven, het was zondag niemand was er aan het werk. dus hadden wij al die zandbergen en het water voor ons alleen, we konden daar alles doen wat we wouden, spelen en ravotten. En ons favoriete spelletje was met kwallen smijten naar elkaar, klinkt misschien vies, mo twas de max!

Lowie Joye

dsc_0266

Totem: Oprechte Beloega

Leukste herinnering:  Dé mooiste scoutsherinnering van allemaal is het eerste zeilkamp in de geschiedenis van zeescouts Zeebrugge. Ondanks het slechte weer die we elke dag hadden, heb ik me daar rot geamuseerd. We hadden een hechte groep verkenners met de tofste leiding die er is. Toen we wisten dat we ook een tweede zeilkamp gingen doen, was ik echt blij. Ook dit jaar op zeilkamp hebben we ons geamuseerd. Het weer was alleszins een stuk beter dan vorig jaar!

Rens Hungenaert:

dsc_0293

Totem: Vlijtige haring

Leukste herinnering: Onze eerste zeilkamp vorig jaar was een momentje om nooit te vergeten. Samen een week zeilen en lol maken met je scoutsvrienden (wat moet je nog meer hebben) en dat zijn vrienden voor het leven. Ook wel sjorren op kampen, de zotte constructies en de vooruitgang dat je kan zien van niets naar iets massa’s zot.