Zeeverkennersleiding

De machtige zeeverkennersleiding 2022 – 2023:

                                                  

Wietse Bauwens

Totem: Guitige Paling

Leukste Herinnering: De beste herinnering die ik in de scouts gemaakt heb was een zeilreis genaamd ventesco. Met 3 grote zeilschepen de golf van biskay overvaren was een onvergetelijk avontuur.

Lowie Joye

Totem: Oprechte Beloega

Ik ben Lowie en mijn totem is ‘oprechte beloega’. Al bijna 20 jaar ben ik lid van onze Zeescouts. De beste herinnering voor mij is het eerste zeilkamp van Zeescouts Stella-Maris Zeebrugge. We vaarden van Willemstad naar Zeebrugge. De eerste keer een echt zeilkamp was de max, we praten er nog steeds over. Nu als leiding staan er nog zeilkampen te wachten in de Nederlandse wateren. Waar we ook gaan, het is altijd avontuur en plezier!

Frouke Huvaere

Totem: Tedere Goudmakreel

Leukste Herinnering: Wanneer ik denk aan onze zeescouts denk ik meteen aan alle vriendschappen die ik heb gesmeed over de voorbije jaren. 1 specifieke herinnering kan ik niet naar boven halen. Ik heb al zoveel mooie, leuke, grappige, speciale momenten meegemaakt met deze bende. Zeescouts is vriendschap voor het leven, dat ben ik zeker!

Jens De Volder

Totem: Welmenende Luipaardstrekkersvis

Leukste Herinnering: Hallo vrienden en anderen. Mijn leukste herinneringen aan mijn scoutscarrière zijn de zeilcursussen en zeilkampen. Niet alleen was dit zeer leerrijk, maar waren dit steeds onvergetelijke tijden!

Wim Baert

Totem: Behulpzame Poon

Hallo ik ben Wim, ook wel gekend als Krulle. Ik zit al sinds mijn 1ste jaar Zeewelpjes in de scouts en heb me dit tot op de dag van vandaag nog altijd niet beklaagd. Al de toffe avonturen die ik meemaakte op kamp en weekends neem ik voor de rest van mijn leven mee. Ik zat ook bij de eerste groep van Zeebrugge die op zeilkamp mocht gaan. Dit was toch wel de beste ervaring van al mijn kampen. Scouts is een groot deel van mijn leven en heeft mij gemaakt tot wie ik de dag van vandaag ben. Ik ben al mijn oud leiding dankbaar voor alle leuke momenten en wil hetzelfde voor mijn gasten kunnen betekenen.