Zeeverkennerleiding

De machtige zeeverkennersleiding 2021 – 2022:

Emiel Joye

Totem: Amabele Orka

Leukste Herinnering: Sinds mijn 1,5 jaar ga ik al mee met de kookstaf op kamp. Zo leerde ik op kamp fietsen, helpen met koken… Ik heb enorm veel geleerd in de scouts en zeker de laatste jaren als verkenner. De scouts heeft me echt een duw in de richting van de zeilwereld gegeven en dat heeft nu een heel erg belangrijke rol in mijn leven. Ook de kansen die je er krijgt helpen je veel vooruit in je verdere leven. Via de scouts heb ik zo deelgenomen aan Ventesco, een zeiltocht langs de Spaanse Noordkust. Dit was echt de reis van mijn leven, wat een ervaring!

Jasper Lahti

Totem: Onafhankelijke Murene

Leukste Herinnering: Sinds mijn mama mij 15 jaar geleden inschreef in de zeescouts heb ik er geen seconde spijt van gehad. En ik heb 2 herinneringen die wel echt zijn blijven steken. Mijn allereerste kamp toen we zoveel zongen en spelletjes speelden met een gigantisch kampvuur op het einde. En mijn 1ste weekend als leiding waar je voor de eerste keer echt goed je gastjes leert kennen.

Frouke Huvaere

Totem: Tedere Goudmakreel

Leukste Herinnering: Wanneer ik denk aan onze zeescouts denk ik meteen aan alle vriendschappen die ik heb gesmeed over de voorbije jaren. 1 specifieke herinnering kan ik niet naar boven halen. Ik heb al zoveel mooie, leuke, grappige, speciale momenten meegemaakt met deze bende. Zeescouts is vriendschap voor het leven, dat ben ik zeker!

Jonas Baert

Totem: Ondernemende Zeeleeuw