Zeeverkennerleiding

Lowie Joye

dsc_0266

Totem: Oprechte Beloega

Leukste herinnering:  Dé mooiste scoutsherinnering van allemaal is het eerste zeilkamp in de geschiedenis van zeescouts Zeebrugge. Ondanks het slechte weer die we elke dag hadden, heb ik me daar rot geamuseerd. We hadden een hechte groep verkenners met de tofste leiding die er is. Toen we wisten dat we ook een tweede zeilkamp gingen doen, was ik echt blij. Ook dit jaar op zeilkamp hebben we ons geamuseerd. Het weer was alleszins een stuk beter dan vorig jaar!

Rens Hungenaert:

dsc_0293

Totem: Vlijtige haring

Leukste herinnering: Onze eerste zeilkamp vorig jaar was een momentje om nooit te vergeten. Samen een week zeilen en lol maken met je scoutsvrienden (wat moet je nog meer hebben) en dat zijn vrienden voor het leven. Ook wel sjorren op kampen, de zotte constructies en de vooruitgang dat je kan zien van niets naar iets massa’s zot.