Zeeverkennerleiding

De verkennerskkersleiding 2020 – 2021:

Lowie Joye :

Totem: Oprechte Beloega

dikkn (2)Leukste herinnering:  Dé mooiste scoutsherinnering van allemaal is het eerste zeilkamp in de geschiedenis van zeescouts Zeebrugge. Ondanks het slechte weer die we elke dag hadden, heb ik me daar rot geamuseerd. We hadden een hechte groep verkenners met de tofste leiding die er is.   Toen we wisten dat we ook  een tweede zeilkamp gingen doen, was ik echt blij. Ook dit jaar op zeilkamp hebben we ons geamuseerd. Het weer was  alleszins een stuk beter dan vorig jaar!

Frouke Huvaere :

Totem: Tedere goudmakreel

20171008_164711[1]

Leukste herinnering: Mijn mooiste herinnering aan de scouts is toen we de kust hebben afgestapt met de verkenners. Het was echt afzien maar nu kijk ik terug op die ervaring met een super goed gevoel. Je leert elkaar echt kennen door samen zo veel te wandelen. Op dat moment heb ik echt vrienden voor het leven gemaakt.

Jonas Baert:

Totem: Ondernemende zeeleeuw

Brian Shillam

Totem:  Ruige zeeluipaard

42916006_234180180787871_5678450062464647168_nTofste herinnering: Het samen zijn met mijn beste vrienden in de scouts is voor mij het mooist. Ik ben dan ook de scouts dankbaar voor het ontmoeten van vrienden voor het leven. Ook de leiders waar ik leiding van kreeg waren echt gewoon bère. Al de constructies die we bouwen op kamp zijn echt de max. Ik ga het gast zijn wel missen, maar ik zie mijn taak als leiding ook wel zitten.