Zeewelpenleiding

De zeewelpenleiding 2017 – 2018 zijn:

Morgane Verdikt (Rikki-Tikki-Tavi):

dsc_0247Totem: Wispelturige barramundi

Leukste herinnering: Mijn eerste jaar in de scouts was als 3e jaar verkenner. Net voor het kamp in zicht was sloot ik me aan bij de groep. Mijn mooiste herinnering is dat ik vanaf het begin welkom was en iedereen super vriendelijk was. Niet alleen de verkenners maar ook de leiding, kookstaf en de jongere takken. Ik had al snel het gevoel dat onze scouts één hechte groep is. Ik heb tientallen herinneringen van dat ene kamp: onze tent die water vatte, sjorren, dropping, enzovoort. Nu ik leiding ben bij de zeewelpen komen er zeker nog vele herinneringen bij.

Joppe Demonie (King Louis):

dsc_0236

Totem: Neutrale tuimelaar

Leukste herinnering: Mijn leukste herinneringen zij die van de zeilcursussen waar we elke dag mochten zeilen en het allereerste zeilkamp vond ik natuurlijk ook heel leuk omdat je dan ook veel mocht zeilen en samen kon zijn met al je vrienden.

Lara Easton (Akela):

dsc_0483.jpgTotem: Zachtaardige zeester

Leukste herinnering: De zon zien opkomen op het eind van het 24urenspel nadat we een vuurtje hadden gemaakt en onze croque monsieurtjes erboven hadden geroosterd. Slapen bij het kampvuur is ook een van de mooiste herinneringen. Gaan slapen met de warmte bij je en de sterren boven je.

Amber Magy (Raksha)

dsc_0225

Totem: Giechelende parelkwal

Leukste herinneringIk zit al in de scouts van mijn eerste jaar zeehondje, dus ik heb heeeeel veel mooie herinneringen. Maar de beste momenten die ik al beleefd heb in de scouts zijn zeker die waar we gewoon allemaal als een hechte groep samen zitten aan een kampvuurtje en genieten van het moment zowel op groepskamp als op zeilkamp, want op die momenten ben ik echt dankbaar dat ik zo’n geweldige mensen heb leren kennen en dat geeft zo’n goed gevoel.

Wim Baert (Chil):

dsc_0201

Totem: Behulpzame poon

Leukste herinnering: Ik zit al in de scouts van eerste jaar zeewelp. Ik heb al veel toffe jaren beleefd. Ik zat ook in de groep die het eerste zeilkamp heeft meegemaakt en dat was echt een top avontuur en heb ook een tweede zeilkamp meegedaan .Een mooie afsluiter als gast vond ik het en een mooie start als leiding.

Yanni Bollaert (Mowgli):

yanniTotem: Entertainende blauwe vinvis

Leukste herinneringMijn mooiste moment was het moment dat ik mijn voortotem kreeg. Ik had een hele week zitten zagen om dat ene woordje te weten te komen en om hem dan eindelijk te mogen horen was echt prachtig. De hele week gaf ik zelf voorstellen aan mijn leiding maar toch slaagde ik er niet in om de eigenschap entertainende te vinden. Blij? Ja zeker, ik kon geen betere voortotem wensen!!!

Chloë Helsen (Baloe):

ChloeLeukste herinnering: Ik ben begonnen als zeewelp in de scouts en jammer genoeg ook gestopt als welp. Concrete herinneringen heb ik niet maar wat ik mij wel herinner is dat het altijd heel leuk was om tussen je vrienden te zijn en zotte dingen te doen. Als ik dan terugdenk aan die periode weet ik nog hoe hard ik mij geamuseerd heb tijdens het kamp. Nu ben ik overtuigd geweest om terug in de scouts te gaan en ik heb er heel veel zin in als leiding. Ik kan al niet meer wachten tot we op kamp gaan! En om dit jaar opnieuw vele avonturen te mogen meemaken.

Jens De Volder (Bagheera):

JensTotem: Welmenende luipaardtrekkersvis

Leukste herinnering: Ik ben in de scouts gekomen op het einde van mijn 2de jaar welp. Mijn mooiste herinneringen aan de scouts zijn niet alleen de zeilcursussen en zeilkamp. Dit niet alleen door het zeilen, maar ook de sterke vriendschap die je creëert.