Zeewelpenleiding

De zeewelpenleiding 2022 – 2023 zijn 🙂

Noël Debrandere (Tabaqui)

Totem: Loyale Kardhal

Niels Bekaert (Baloe)

Totem: Plichtsbewuste Sprot

Leukste Herinnering: Al vanaf mijn zes jaar zit ik in de Zeescouting. Een beter beslissing konden mijn ouders en ik niet maken! Al twaalf jaar lang heb ik nog geen seconde spijt gehad van het feit dat ik in de scouts zit! Een van de zoveel supertoffe dingen wat we in de Zeescouts hebben gedaan was het Gouwweekend “Nabadda”. Daar heb ik heel veel nieuwe vrienden leren kennen. Nu als leider zal ik alles eraan doen om er een fantastisch leuk Scoutsjaar van te maken!

Amy Deduytschaver (Jacala)

Totem: Opgewekte Zeerob

Ik zit nog maar van mijn laatste jaar verkenners in de scouts. Ik vind het heel jammer dat ik dit nooit vroeger heb gedaan. Want sinds ik in de scouts ben gekomen heb ik alleen maar leuke herinneringen. Ik was bang om al direct leiding te worden, maar heb dit toch gedaan en ik heb geen spijt van die keuze. Ik vind het super leuk om elke zondag leiding te komen geven en de weekends en kampen zijn voor mij het toppunt. Ik ben dus enorm blij dat ik de keuze heb gemaakt om in de zeescouts te stappen.

Jules Roels (Shere Khan)

Totem: Goedlachse Griend

Leukste Herinnering: Ik zit al vanaf mijn 2e jaar zeehondje in de scouts zoveel spijt dat ik mijn eerste jaar niet heb gedaan. Ik heb al zoveel plezier gemaakt in de scouts. Mijn leukste moment in de scouts was mijn eerste zeilkamp in Friesland met de verkenners. Ik heb daar veel geleerd en veel plezier gemaakt.

Jinte De Wit (Raksha)
Totem: Veelzijdige Bonito
Ik ben Jinte De Wit en ik zit al van mijn 1ste jaar zeehondje in de scouts. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad dat ik er ben in gestapt. Ik kreeg de totem veelzijdige bonito, ik ben graag rond mensen en werk niet graag alleen hiervoor is de scouts perfect. Je leert er samenwerken met je vrienden en je doet allerlei leuke activiteiten om nooit te vergeten. Ik vind het super leuk om elke zondag opnieuw al mijn vrienden terug te zien. En al 11 jaar aan een stuk is mijn hoogtepunt van het jaar op kamp gaan met de scouts.
Britt Baert (Ikki)
Totem: Opvallende Murene
Ik ben Britt en ik zit al sinds mijn 1ste jaar zeehondje in de zeescouts . Nog steeds kom ik met volle moed iedere zondag leiding geven met mijn vrienden die ik door de jaren heb leren kennen. Mijn leukste momenten zijn op kamp gaan met heel de groep. En dat ik mijn vrienden heb leren kennen door scouts. Ik hoop dan ook nog veel van deze leuke momenten te mogen meemaken.
Tine Baert (Marala)
Totem: Zorgzame Orka

Ik heb niet echt een specifieke scoutsherinnering. Elk jaar is een nieuw avontuur vol uitdagingen en plezier maar ook vol avonturen waarin we elkaars grenzen leren verleggen. De dingen en ervaringen die je vanuit de scouts meeneemt zijn voor het leven. En de band tussen leiding onderling maar ook met de leden is onvervangbaar. Ik ben blij dat ik hier nog elke zondag deel van mag uitmaken.

Nayah Wouters (Akela)

Totem: Nog geen gekregen

Hallo! Ik ben Nayah Sommigen zullen mij wel kennen als vriendin van onze geliefde leider Wim. Ik zat tot op de dag van vandaag nog nooit in een jeugdbeweging, maar werken met kinderen is voor mij niets nieuws. Ik sta namelijk al 6 jaar lang met veel plezier als animator op het speelplein. Nadat ik meehielp met een aantal activiteiten, voorbereidingen voor het kamp, en na heel wat overtuigende woorden van de leiding, besloot ik om mee in dit zeescouts avontuur te stappen. Ik kan dan ook niet wachten om samen met jullie heel wat bij te leren en er een onvergetelijk jaar van te maken. Tot dan!