Zeewelpenleiding

De zeewelpenleiding 2021 – 2022 zijn 🙂

Bixentie Ducoulombier (King Louie)

Totem: Tolerante Marlijn

Leukste Herinnering: Al vanaf mijn zes jaar zit ik in de Zeescouting. Een beter beslissing konden mijn ouders en ik niet maken! Al twaalf jaar lang heb ik nog geen seconde spijt gehad van het feit dat ik in de scouts zit! Een van de zoveel supertoffe dingen wat we in de Zeescouts hebben gedaan was het Gouwweekend “Nabadda”. Daar heb ik heel veel nieuwe vrienden leren kennen. Nu als leider zal ik alles eraan doen om er een fantastisch leuk Scoutsjaar van te maken!

Niels Bekaert (Baloe)

Totem: Plichtsbewuste Sprot

Lisa Bekaert (Rikki-Tikki-Tavi)

Totem: Schalkse Paling

Leukste Herinnering: Ik zit sinds mijn eerste jaar zeehondje in de zeescouts. Ik heb dus al veel mooie momenten meegemaakt. Mijn mooiste herinneringen zijn: zeilcursus, zeilkamp in Friesland en blauwe wimpel. Je leert super veel mensen kennen en je maakt veel avonturen mee. Elk jaar kijk ik er ook naar uit om op kamp te vertrekken.

Amy Deduytschaver (Yakala)

Totem: Opgewekte Zeerob

Romy Deschrijver (Mor)

Totem: Charmante Guppy

Jules Roels (Shere Khan)

Totem: Goedlachse Griend

Leukste Herinnering: Ik zit al vanaf mijn 2e jaar zeehondje in de scouts zoveel spijt dat ik mijn eerste jaar niet heb gedaan. Ik heb al zoveel plezier gemaakt in de scouts. Mijn leukste moment in de scouts was mijn eerste zeilkamp in Friesland met de verkenners. Ik heb daar veel geleerd en veel plezier gemaakt.

Yoanna Weets (Mang)