Programma Zeeverkenners

Programma zeeverkenners

Zondag 8 december: SINTERKLAAS

Sinterklaasje bonne bonne bonne, gooi wat in mijn lege lege tonne, gooi wat in mijn laaaarsje, danku Sinterklaaaasje. Waar: Lokaal

Hoe laat: 13u30-17u

Extra: Schrijf een tekstje over jullie leiding om aan Sinterklaas te geven!!

Zondag 15 december: NERF WARS

Ready for war?! Vandaag maken we elkaar af in onze jaarlijkse nerf battles. Haal jullie oorlogskills maar terug van onder het stof en bereid jullie voor op een epische strijd! Neem gerust ook nog jullie eigen nerf-geweren mee als jullie die hebben zodat we er een groots gevecht van kunnen maken.

Waar: Basis

Hoe laat: 14u-17u

Extra: Nerf-geweren meenemen (als je die hebt)

Zondag 22 december: WINTERONDERHOUD

Om onze boten terug volledig in orde te krijgen voor het volgende vaarseizoen moet er natuurlijk een beetje aan gewerkt worden. Als jullie nog veel zeilplezier willen hebben met onze bootjes, kom dan met zo veel mogelijk af zodat alles kan gedaan worden! Zo moeten we niet nog eens op een avond afspreken om de rest te doen.

Waar: Basis

Extra: Vuile kleren

Donderdag 26 december: KERSTFEESTJE

Ho ho hooo… De Kerstman is weer van de partij. Ons supervet kerstfeestje komt er weer aan! Allemaal welkom voor een hapje en een drankje (en een cadeautje) in het lokaal van 20u tot 23u. Omdat het Kerstmis is, zijn er dus ook cadeautjes. Neem allemaal een cadeautje mee van om en bij de 5 euro en maak zo iemand anders blij :).

Hoe laat: 20u-23u

Extra: Cadeau van ongeveer 5 euro

Zaterdag 4 januari: NIEUWJAARSDUIK

Brrrrr, ijskoud! Dit jaar gaan we voor het eerst met de zeeverkenners gaan ijsberen naar de Nieuwjaarsduik in Oostende. Wij als echte Zeescouts zijn natuurlijk niet bang van een beetje fris water dus wij zullen het koude zeewater trotseren. Meer info qua tijdstippen en centjes zullen wij nog aan jullie laten weten! Vergeet zeker geen handdoek, zwemkleren en warme kleren voor achteraf mee te nemen!

Waar: Lokaal

Hoe laat: Zullen wij nog laten weten

Extra: Zwemkleren, handdoek, warme kleren

Vrijdag 10 januari: FILMNACHT

Deze avond is het weer tijd om te lachen, te wenen, te griezelen of in slaap te vallen ;). Onze filmnacht gaat door in het lokaal van 20u tot 10u de volgende ochtend. Ontbijt zal voorzien zijn. Hebben jullie ideeën voor films? Laat het ons gerust weten of neem gerust zelf wat films mee!

Hoe laat: 20u-10u

Extra: Ideetjes voor films

Zondag 19 januari: kapsalon-spel

Yo shizzle ma nizzel ska dizzel, jwz jullie allemaal welkom zijn vandaag op de fucking scouts van de zee, tfoe! Vandaag gaan we Yanni zijn familietraditie voortzetten en kapsalons verkopen, dus allemaal afkomen want we weten je huis wonen!

Waar: lokaal

Zondag 26 januari: SCHAATSEN

Van de koude zee naar het warme zwembad en nu naar de koude schaatsbaan! Vandaag gaan we samen met de zeehondjes gaan schaatsen in het Boudewijnpark in Brugge. Leer jullie skills maar aan de zeehondjes zodat ze minstens even goed worden als jullie. Schaatsen is jammergenoeg niet gratis dus vragen wij om 5 euro mee te nemen. Vergeet ook zeker jullie handschoenen en identiteitskaart niet! Omdat wij met de auto naar daar gaan, vragen we ook of er ouders zijn die het zien zitten om ons te voeren en/of om ons te komen halen. Laat dit gerust weten aan de leiding!

Hoe laat: 13u-17u

Extra: Handschoenen, 5 euro, identiteitskaart, ouders die kunnen rijden

Zondag 2 februari: BESTE ZEEVERKENNER

Beste zeeverkennerjes,

Via deze weg sturen wij jullie de officiële uitnodiging om deel te nemen aan de olympische scoutsspelen op zondag 2 februari. Vandaag wordt iedereen gevraagd om tot het uiterste van z’n kunnen te gaan, want inderdaad meedoen is belangrijker dan winnen maar toch… enkel losers verliezen ;).

Zondag 9 februari: GEEN SCOUTS

Dit weekend is er jammergenoeg geen scouts, de leiders zijn namelijk zelf op weekend.

Hopelijk tot snel, aka volgende week!

Zondag 16 februari: VALENTIJNSPEL

Vrienden en vriendinnen, we zijn al 2 dagen te laat maar we verzekeren jullie dat er liefde in overvloed zal zijn vandaag! Onze lieve god cupido heeft een pijl in ieder van jullie leidings gat geschoten dus deze zondag staat alles in het teken van liefde, kus kus kus!

Zondag 23 februari: CARNAVAL HEIST –  GEEN SCOUTS

Helaas geen scouts vandaag wegens carnavalstoet in Heist. Waarschijnlijk doen er veel van jullie zelf mee of gaan er veel gaan kijken dus we zien elkaar zeker daar!

Zondag 1 maart: QUIZ

Na al dat dr*nken en feesten de voorbije week(en) op de vele carnavalstoeten zijn we eens benieuwd hoeveel hersencellen er nog werken in dat dikke hoofd van jullie. Vandaag gaan we quizen, en wees gerust, er zullen ook enkele doe-vragen tussen zitten dus geen paniek als je denkt niet slim genoeg te zijn, iedereen hebben we nodig!

Zondag 8 maart: KOKEN

Vandaag gaan we kokkerellen!! Zoals we in onze inleiding (editie 1 van de scheepsklok) al hadden vermeld is jullie leiding een perfect trio van gerechten en dat zullen we vandaag bewijzen. Elke goeie kok heeft een goeie hulpkok dus kom zeker helpen. Hebben jullie nu al dingen in je hoofd die je zeker wil maken stuur ze maar gerust door op smoelboek.