Programma Zeeverkenners

Dag allerliefste Zeeverkennertjes,

We zijn alweer toe aan ons laatste boekje voor dit jaar. Oooooh :’(. Maar niet getreurd, we hebben veel leuke activiteiten voor jullie! En eenmaal dat dit boekje is afgelopen, is het niet lang meer wachten tot kamp!

Hopelijk zijn jullie allemaal talrijk aanwezig zodat we ons iedere week samen kunnen amuseren!

Groetjes

De Zeeverkennersleiding

Zondag 17 maart: NERF WARS

Vandaag halen we onze beste oorlogstactieken en schiet-skills boven want we gaan elkaar afmaken. Alleja, niet letterlijk e! Neem gerust allemaal nerf-geweren en kogeltjes mee van thuis als jullie dat hebben zodat we er een groots gevecht van kunnen maken. We spreken af om 14u aan de basis en daar is de activiteit om 17u afgelopen.

Zondag 24 maart: GEEN SCOUTS

Jammergenoeg kunnen wij vandaag geen leiding geven. Jullie lieftallige leiding is vriendjes aan het maken met andere zeescoutsen op zeescoutscongres. We zien jullie volgende week terug!

Zondag 31 maart: SPAGHETTIMIDDAG

Mmmmmmm… lekker genieten van de beste spaghetti bolognese van het land. ’s Middags kan je dan terug al de carolientjes er van werken tijdens een leuk spel! Inschrijvingen en meer info over het spel komt nog later!

Zondag 7 april: DORPSPEL

Een saai en ouderwets dorpspel zullen we vandaag zeker niet spelen! Bereid je maar mentaal voor voor het tofste dorpspel dat je ooit gespeeld zal hebben! Neem zeker jullie fiets mee want die kan wel eens van pas komen. Afspraak om 14u aan het lokaal. Om 17u is de activiteit gedaan.

Vrijdag 12 april – Zondag 14 april: GOUWWEEKEND

Een van de leukste weekends van jullie scoutscarrière komt eraan! Tijd om goede vriendjes te worden met de verkenners van de andere scoutsen van in onze gouw. Meer info over dit weekend volgt nog, maar we kunnen jullie wel al de naam van dit weekend meegeven: Nabbada.

52038535_10218891262177573_4329008352089604096_n

Zondag 14 april – Zondag 21 april: ZEILCURSUS

Na een zwaar weekend met de gouw gaan we een week vol zware studies met andere zeescoutsen tegemoet! Ja ja, zeilcursus is terug! Ook voor deze week komt er nog info. Wat er wel al zeker is, is dat het een leuke week om nooit te vergeten zal worden!

Zondag 28 april: Zeilen

Vandaag mogen jullie jullie perfecte zeilskills tonen! Aja, want vorige week hebben jullie alle kneepjes van het vak geleerd! We spreken af om 13u aan de basis en om 17u zijn jullie terug vrij om te gaan.

Zondag 5 mei: GEEN SCOUTS

Omdat we jullie een zo tof mogelijk kamp willen geven, gaat jullie leiding dit weekend op kampvoorbereiding. Geen scouts dus vandaag!

Zondag 12 mei: Zeilen + stage bij Zeewelpen

Een hele dag amusement, dat is wat jullie te wachten staat vandaag. Een beetje zeilen en een beetje oefenen om leiding te geven aan de zeewelpen. De bedoeling is dat jullie te weten komen wat het is om een spel te spelen met en leiding te geven aan de zeewelpen. Terwijl zij dan eens mee mogen zeilen met jullie! Afspraak om 10u aan het lokaal met de fiets en lunchpakket! Om 17u aan het lokaal eindigt de activiteit dan weer.

Zaterdag 18 mei: SPEELSTRAAT

Nodig maar allemaal al jullie vriendjes en vriendinnetjes uit voor een dagje klein kind spelen. Wie wilt er nu niet terug een kindje zijn voor een dag? Zoals gewoonte vragen we aan jullie om mee te helpen met het opzetten de dag ervoor en de dag zelf van ’s ochtends. Meer info over hoe laat we afspreken komt nog!

Zondag 26 mei: SLOTACTIVITEIT

We zijn alweer beland aan de laatste activiteit van het jaar, oh das jammer :(((((. Maar we zullen er een supertoffe dag van maken! Chill zeilen, chill BBQ, chill spelletjes op het water,… Neem allemaal vlees mee voor op de BBQ! De rest zorgt jullie leiding wel voor. We spreken af om 10u aan de basis en daar is het weer gedaan om 17u.

Dit was het dan schatjes! De activiteiten voor dit jaar zitten erop. Maar hierna duurt het niet meer lang of jullie mogen het kampboekje verwachten in de brievenbus. Maar daarvoor is het ook nog zeilkamp! Daarvoor zal jullie leiding wel nog rondkomen om uitleg over te geven.

Hopelijk vonden jullie het een tof jaar! We zien bunder geren e kiendjes!

Veel liefs, jullie verkennerleiding