truffelverkoop

Beste leden & ouders;

Corona nekt ons again.

De fabriek die onze truffels levert heeft zich een tijdje moeten sluiten en lopen zo achter op hun bestelling. De truffels kunnen ons maar geleverd worden begin december. Maar dat houdt ons niet tegen. Via voorverkoop zullen onze truffels weer in menig snoepkasten terecht komen en met veel smaak worden op gegeten. Deur aan deur zit er dit jaar helaas nog niet in.

In onderstaande link vinden jullie alle info en de prijzen die jullie kunnen bemachtigen. Twijfel niet om ons aan te spreken, te bellen of een mailtje te sturen bij vragen!

Dit jaar is er ook de mogelijkheid om via ons chocoladeclowntjes te bestellen om VZW Kloen te steunen. Lees die info zeker ook eens door! https://drive.google.com/…/1gvxfq1mijIVeHPKUUIe…/view…

Stevige linkerTeam truffelverkoop

P.s. Er wordt een kadotje voorzien voor het lid die de meeste truffels verkoopt! Haal dus maar je beste verkooptechnieken en je schattigste puppyogen naar boven om zoveel mogelijk truffels binnen te halen en de prijs te bemachtigen.

https://drive.google.com/file/d/1gvxfq1mijIVeHPKUUIeU3TO3M-tUDZtK/view?fbclid=IwAR2tg2le5xFHLBRweFM6dqfwFntFSpKufVK_C6tqfGza0-2damnkc-2lotY