Openingsweekend 2018

Beste scoutsleden,

Misschien heb je het al gehoord. Maar onze vernieuwde lokalen zijn bijna klaar. Dit kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom vieren we dit met een openingsweekend op 15 en 16 september 2018.

We starten het ganse gebeuren op zaterdag 15/09 vanaf 14 uur met een rondleiding met aansluitend om 15 uur de officiële opening.  Daar horen natuurlijk een drankje en versnaperingen bij. Daarna voorzien we toffe randanimatie: wie wil kan inschrijven, al dan niet in een ploegje voor een gratis spel lasergamen of laat een stoere glittertattoo zetten of maak een vriendschapsbandje in de Zeescouts kleuren.  En dit terwijl de volwassenen kunnen genieten van een drankje.

Tenslotte genieten we ’s avonds van het lekker samen zijn en kunnen we ons buikje vullen met stoverij met frietjes. Volwassenen betalen 10 euro en kids slechts 6 euro. En om de avond af te sluiten, geven we er een lap op met een optreden van de band Tunes Borrowed.

Zondag 16/09 is het startdag. Om de startdag goed te kunnen starten, kunnen jullie genieten van een lekker ontbijt. Hierbij is de kostprijs voor een volwassene 8 euro en voor de kids 6 euro. Na het ontbijt is er een moment voorzien om jullie kapoenen in te schrijven voor een nieuw avontuurlijk scoutsjaar.

De scouts eindigt dit jaar om 16u30 op de speelplaats voor de lokalen. Daar krijgt iedereen nog een lekker ijsje en sluiten we met z’n allen het openingsweekend af.

Wegens praktische reden kan je inschrijven (stoverij en ontbijt) tot ten laatste 10/09/2018.

Betalingen kunnen cash of ook worden overgeschreven op het rekeningnummer:                 BE18 4749 0422 7165 en dit ook tegen ten laatste 10/09/2018. Met de vermelding van de familienaam, stoverij en/of ontbijt en aantal volwassenen en/of kinderen.

Cash kan u binnenbrengen bij Annelies Geneyn,  Polderweg 69, 8380 Zeebrugge.

Enkel bij betaling zijn de inschrijvingen geldig. En let op vol is vol.

U kunt de brief openingsweekend downloaden en nog eens nalezen. Op Facebook kan u ook ons evenement vinden.

Tot dan!

Zeescouts Stella-Maris Zeebrugge (2)

Volg de stoel

ift Guide (6).png