Kapitingavond 2018

Aaargggh!
Ook vandejoare doen we were een kapitingavond. Deur damme oeze lokalen ant verbouwen zin, verleggen we da feestje van deze kji in d’Oude Stoasie in Zeebrugge. (Venetiestraat 1)

Lik oe da Lucy Loes et zegt, gie zie mien zeekapiting! Je zie welkom in junder beste kapitingkostuum, ookal ej geen zelveren strepen ip je mouwe, an de bar kuj pientjes kriegn an €1,50. A da voe giedr bitje te broave is, kuje ook kiezen uut een assortiment van rumcocktails, ook dedie zijn aan schappelijke priezetjes. Komt ollemolle maar eentje drinken, ofja, toch een paar, want eentje is geentje éh en elpt ezo oeze kasse voor de boten wa te spijzen!
“Why is the rum gone aarrrgghh”

Voor de niet-West-Vlamingen onder ons:
Aaaargggh!!
Ook dit jaar organiseren we weer een kapitingavond. Door dat wij onze lokalen aan het verbouwen zijn, gaat dit feestje deze keer door in de Oude Stoasie in Zeebrugge. (Venetiestraat 1)

Zoals Lucy Loes het zegt, jij bent mijn zeekapitein. Je bent welkom in je beste kapiteinskostuum, ook al heb je geen zilveren strepen op je mouwen, aan de bar kan je pintjes krijgen aan €1,50. Als dat voor jullie een beetje te braaf is, kan je ook kiezen uit een assortiment van rumcocktails, ook deze zijn aan schappelijke prijzen. Kom allemaal maar eentje drinken, of ja, toch een paar, want eentje is geentje hé en help zo onze kas voor de boten wat te spijzen.
“Why is the rum gone aarrrgghh”