Informatie kamp 2022

We verzamelen donderdag 21 juli om 8.45u aan het station van Heist. Let op dat je niet in Zeebrugge staat! We komen terug aan het station van Zeebrugge op 31 juli om 16.54u. We hebben dus 11 dagen de tijd om veel te spelen en ons rot te amuseren!

Voor dit studio-100 avontuur betaal je €160 . Gaat je broer en/of -zus ook mee, dan gaat er telkens 5 euro af van de kostprijs. Dat wil zeggen dat je mama of papa voor het eerste kind de volle 160 euro betaalt, voor het tweede kind 155 euro, voor het derde kind 150 euro…Deze prijs omvat alles: slaapplaats, eten, vervoer, uitstapjes, zwembaden… Zoals je ziet is het dus helemaal niet nodig om nog extra zakgeld mee te geven met je kind.

De inschrijvingen gaan door op 20 en 22 juni. Dit telkens van 19u tot 21u aan het lokaal. Inschrijven gebeurt door het geld mee te brengen of door te storten bij ons aan tafel. Als jullie nog vragen hebben kunnen jullie deze zeker stellen bij het inschrijven.

De tocht naar studio-100 land is lang en zit vol gevaren, dus zorg zeker voor voldoende drinkwater, plopkoeken en zeker een mondmasker en een drinkfles met naam. En dit allemaal in een rugzak met schouderbanden die breed genoeg zijn. De zeehondjes en zeewelpen gebruiken deze op hun dagtocht dus zorg zeker dat hij comfortabel genoeg is!

Op woensdag 20 juli mogen de ouders de bagage komen afgeven op de basis en dit tussen 19 en 20u. Deze bagage komt samen met al onze decors, attracties, verkleedkleren… in een grote container. Zo is het gemakkelijk alles naar het kamp te brengen. Aangezien dit dus een volledige container materiaal is waarderen wij zeker alle helpende handen van de ouders om deze container bij de basis op 31 juli te legen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.