corona

Beste ouders en leden,

We gaan er nog een lap op geven voor het einde van het werkjaar! We geven vanaf deze zondag terug activiteiten! De zeehondjes zullen in 2 bubbels van 10 personen werken en de welpen in 3 bubbels van 10 personen. De scheepsmakkers en zeeverkenners spelen een gezamenlijke online spel.

De maandag zullen we een bericht plaatsen met de geplande activiteiten en een gsm nummer waar je uw kind kan inschrijven per tak. Als het maximum aantal leden bereikt is, sluiten de inschrijvingen ook. We vragen wel om pas in te schrijven als uw kind zeker zal komen zodat we niet met vrijstaande plaatsen zitten tijdens de activiteit. We vragen ook dat alle kinderen een mondmasker dragen! Dit om de veiligheid van alle gasten en leiding te garanderen! Dit is het programma voor deze week!

De zeehondjes spelen een groots bal spel. Gelieve via het nr. 0475230788 uw kind in te schrijven.

De welpen doe in groepen van 10 een 1 tegen allen spel. Je kan uw kind inschrijven door een berichtje sturen naar 0496 07 53 74.

De SM en ZV gaan een snapchat spel spelen in groepjes van 5 (mag sm en zv door elkaar). Je kan je groepje inschrijven door een berichtje te sturen met alle groepsleden en een groepsnaam naar 0498506471. Verdere instructie volgen via bericht.

We hopen veel inschrijvingen te krijgen zodat we jullie allemaal snel terug kunnen zien. Voor algemene vragen kunnen jullie bellen naar 0498506471 (jonas baert)

Deze regels zijn opgelegd door de regering:

• Leiding dient ten alle tijden een mondmasker te dragen
  • Activiteiten zoveel mogelijk buiten laten doorgaan

Graag zouden we ook vragen om uw zoon/dochter thuis te laten als:

• Hij/zij tot 3 dagen voor de activiteit ziek is geweest
  • Ziek is
  • Verkouden is
  • Symptomen heeft
  • Iemand uit de bubbel ziek is of symptomen van corona heeft

Behoort uw zoon/dochter tot een risicogroep informeer eerst eens bij de dokter.

Als uw zoon/dochter naar de activiteit komt, geef dan zeker een mondmasker mee. Deze is verplicht te dragen aan de poort, op de koer en tijdens de formatie.

Door corona mogen we niet meer van een fles water in de scouts drinken, geef dus zeker een drinkfles mee met uw zoon/dochter. Met de scouts voorzien we flessen water om de drinkfles terug op te vullen.