Kamp 2018

Na meer dan 300 dagen aftellen is het er eindelijk: het kampboekje! Jullie hebben aan de voorkant al kunnen afleiden dat het thema van dit jaar “de smurfen” is en we gaan dan ook een smurftastisch kamp tegemoet!

We laten ons smurfendorp Zeebrugge daarom achter ons liggen voor het mooie Zutendaal, waar er een smurfenparadijs klaarstaat om ons te verwelkomen. We vertrekken hiervoor met onze luchtballon op rails op 21 juli. We spreken af om 9 uur ’s ochtends aan het station in Heist. Op 31 juli komen we terug als echte smurfen en smurfinnen aan aan het station in Zeebrugge (-strand) om 16.56 uur. We hopen dat er veel smurfenmama’s en –papa’s ons komen verwelkomen.

Om te weten hoeveel smulsmurf zal moeten bakken, hoeveel moppen lolsmurf moet voorbereiden, voor hoeveel mensen smurfin zich moet opmaken… zijn er twee inschrijvingsmomenten voorzien. Deze zijn op 23 juni van 19 uur tot 20 uur en op 27 juni van 19 uur tot 20 uur. Deze vinden beide plaats aan het lokaal (ploegstraat 26). Op deze momenten kan je natuurlijk ook nog extra informatie vragen aan de leiding.

De smurfenraad zal nu samenzitten om alles vast te leggen, zo kan iedereen aan de slag!

  • Slaapsmurf zorgt ervoor dat we mooie paddenstoelen hebben om in te slapen.
  • Smulsmurf zal zijn inkopen doen om jullie van lekker eten te voorzien.
  • Grote smurf maakt een lijst van alle smurfen die meegaan, zodat we zeker niemand vergeten!
  • Potige smurf kan beginnen trainen zodat hij indruk kan maken op alle smurfinnen met zijn grote spierballen.

We hopen dat jullie er allemaal bij zijn en we hopen dat jullie tot dan uit de handen kunnen blijven van Gargamel!

Wil je meer lezen? Hier kan je het kampboekje digitaal vinden. Kampboekje

Advertentie