Renovatie lokaal

Zie ons glunderen op de foto!
Dat betekent maar één iets: goed nieuws!

Nadat we met leiding, medewerkers, ouders en andere vrijwilligers in augustus 2016 begonnen met het leegmaken en strippen van onze lokalen, kunnen we nu aankondigen dat er begonnen wordt met de opbouw. Zoals je in onderstaande krantenartikels kunt lezen, investeren de Parochie en Stad Brugge respectievelijk minimum €55.000 en €82.645 in onze lokalen in de Ploegstraat. We kijken uit naar nieuwe ramen op de bovenverdieping, sanitair inclusief douches, een kichenette, vernieuwde elektriciteit,  nieuwe vloer en bepleistering, … kortweg een mooi en proper lokaal.

De werken starten in januari en kunnen hopelijk voor het bouwverlof van deze zomer voltooid worden. De werken worden uitgevoerd door Artes Depret, Quintiens en ASD. Daarna is het aan ons om de lokalen kleur te geven en klaar te stomen voor het werkjaar 2018-2019!

Hierbij willen we nog eens de vele helpende handen nadrukkelijk bedanken. Zonder de vele leiders, medewerkers, ouders en andere sympathisanten die vrijwillig de handen uit de mouwen staken om het lokaal te strippen, hadden we niet zo ver kunnen komen. Een dikke merci!

 

Het digitale artikel van RadioExclusief vind je hier.

Advertentie