Zeescouts on cruise

Het zware schooljaar is bijna gedaan, dus de vakantie is in zicht. Omdat jullie zo goed jullie best hebben gedaan dit schooljaar, verdienen jullie een welverdiende cruise-vakantie. Jullie worden uitgenodigd om mee te reizen met de SS Stella Maris. Dit is een super-de-luxe cruise waar jullie begeleid zullen worden door een goed opgeleid team van bemanningsleden. Er zal gevaren worden door de kapiteins en matrozen, de activiteiten zullen georganiseerd worden de monitoren, de vijfsterrenmaaltijden zullen opgediend worden door onze koks en de machinisten zullen ervoor zorgen dat er niets kapot gaat op de boot. Dit jaar gaan er op de cruise zelf een aantal bekende Vlamingen mee om de vakantietrip nog leuker te maken.
De SS Stella Maris vertrekt op 21 juli naar de eerste exotische bestemming en op 31 juli zit onze supercruise erop. Verder in het boekje kan je nog zien waar en wanneer we vertrekken. Natuurlijk moeten wij weten wie allemaal meevaart op onze boot, zodat we kunnen weten hoeveel maaltijden er bereid moeten worden en hoeveel kajuiten men moet poetsen. Hiervoor is er een inschrijvingsmoment op 23 en 28 juni om jullie aan te melden voor de droomvakantie. Tussen 19 en 20u kunnen jullie komen inschrijven en alle vragen stellen die nog in jullie opkomen. Dit gaat door aan het lokaal. Wie extra info wil kan altijd naar het infomoment komen op 23 juni om 18u30. En ook dit is aan het lokaal.
De bemanning van de cruise ziet het alvast zitten om jullie te begeleiden op de luxe vakantie waarin jullie 11 dagen zullen leven in een droomwereld. De grote schoonmaak van het schip is bijna afgerond, dus wij kunnen al beginnen om alles klaar te zetten. De tafels worden al gedekt, de bedden worden opgemaakt en de koks zijn hun inkopen aan het doen voor het eten. We hopen dat jullie er samen met ons een supervakantie van maken waar we ons rot zullen amuseren.
Nu kunnen jullie verder het boekje volledig uitpluizen om te weten wat je allemaal moet meehebben zodat jullie zeker niets vergeten.
Succes en we zien jullie op het zeescouts-on-cruise-kamp! Groetjes van de bemanning van het schip (a.k.a. jullie leiding)

Hier kan je de PDF terug vinden van het boekje: boekje-kamp-2017