Help je mee met onze acties?

Net zoals ieder jaar zijn er bedrijven die verenigingen willen steunen en verzamelacties uit hun mouw schudden. Ook nu doen wij weer mee om een centje, speculoospasta en fruitsap of melk te verdienen.

Help je mee?

Verzamelactie Maes

Per 1000 kroonkurken of flapjes van blikken van Maes of Maes Radler, krijgen wij €100. Een mooie extra om spelmateriaal voor het kamp te kopen! Kroonkurken en flapjes kun je binnen brengen bij de leiding.

maes

Verzamelactie Lotus

Op sommige verpakkingen van Lotusproducten staat een code, met deze codes kunnen we potten speculoospasta verdienen voor op kamp. Heb je zo’n code? Dan kan je die zelf ingeven op www.lotusopkamp.be, wij staan onder de naam Zeescouts Stella-Maris Zeebrugge geregistreerd. Per 10 codes krijgen we een pot speculoospasta, dat wordt smullen! 🙂

lotus_op_kamp_728x90

Verzamelactie Appelsientje en Joyvalle

Aan de brikken van Appelsientje en Joyvalle hangen rode flapjes, deze verzamelen we bij de leiding en we sturen die op in ruil voor gratis Appelsientje of Joyvalle. Dit jaar kunnen wij de flapjes ook inruilen voor spelmateriaal, als wij die vlug genoeg hebben om op deze acties te bieden. Als je flapjes hebt, mag je die afgeven aan de leiding!

Banner_728x90

Bedankt!