Schakel je leiding in!

Organiseer je een feest of evenement waar je helpende handen kan gebruiken? De leidingsploeg staat altijd paraat om hun beste beentje voor te zetten en zo geld in te zamelen voor de scouts!

kamp_gierle (667)

Voor niets gaat de zon op en dat is bij ons niet anders: scouts geven kost geld. Steeds zijn wij op zoek naar werkingsmiddelen om nieuw spelmateriaal te kopen, te investeren in boten, verder te bouwen aan onze basis en om simpelweg de dagelijkse werking te financieren.

Acties zoals onze jaarlijkse barbecue, truffelverkoop en spaghettimiddag helpen ons vooruit, maar naast zelf dingen organiseren, zijn wij ook beschikbaar om te helpen op evenementen van iemand anders. Alle centen die worden verdiend, gaan rechtstreeks de scoutskas in!

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen om te horen of wij jullie kunnen helpen.